NEJ tak til EU-militær – Af Rina Ronja Kari

Ud af EU Blog

NEJ-til-EU-militær_FB

Kan I huske i sommers, da EU-toppen fremlagde deres planer om mere EU-militær, blandt andet i form af PESCO, et “permanent struktureret samarbejde på forsvarsområdet”, og en styrkelse af EU’s fælles kampgrupper med kommandocentral i Bruxelles? Et stort skridt frem mod udviklingen af et egentligt EU-militær!

I dag over frokost har EU’s udenrigs- og forsvarsministre så diskuteret planerne, og 23 af dem har meldt deres lande ind i planerne om et tættere militært samarbejde og udviklingen af en fælles forsvarspolitik. Det kan man læse mere om her

Selvom EU godt kan lide at fremstille sig selv som et fredens projekt, er der i høj grad tale om en militær oprustning – og det er hverken godt for freden eller landenes selvbestemmelse over forsvarsområdet.

LÆS HELE ARTIKLEN PÅ KPNET BLOGS HER

KPnetavisenDette er en artikel fra KPnet.
Se flere artikler og følg med på

KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES
– eller på FACEBOOK

Udgives af APK Arbejderpartiet Kommunisterne

KPnet 16. november 2017

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne