Nyt teoretisk tidsskrift på gaden: Kommunistisk Politik/ ENHED OG KAMP – Tegn abonnement!

Kommunistisk Politik – ENHED og KAMP er et nyt teoretisk og politisk tidsskrift i Danmark. Det bringer artikler om aktuelle klassekampsspørgsmål – nationalt som internationalt. Det går i dybden med analyser af samfundsudviklingen og klassekampen. Det belyser aktuelle politiske og ideologiske spørgsmål.

forside-ek1
Kommunistisk Politik – ENHED OG KAMP er uafhængigt af økonomiske interesser, og kan derfor forholde sig selvstændigt og kritisk uden at lægge skjul på sit politiske ståsted. Nemlig marxismen-leninismen som videnskabelig teori til at forstå den komplicerende og hurtigt skiftende verden og samfund vi lever i – og til at handle for at forandre den.

Det første nummer, som udkommer til fejringen af 100-året for Oktoberevolutionen handler om den store socialistiske revolutions aktualitet for i dag. Det er en dansk udgave af et særnummer om Oktoberrevolutionen af det internationale  tidsskrift Unity & Struggle

Dit abonnement er med til at sikre udgivelsen af dette tidsskrift.

Hvert nummer vil i fremtiden udover danske indlæg og analyser rumme en række oversatte artikler fra CIPOMLs internationale halvårlige tidsskrift Unity & Struggle, der udkommer på spansk, engelsk, arabisk og en række andre sprog. CIPOML står for Den internationale Konference af Marxistisk-Leninistiske Partier og Organisationer, som Arbejderpartiet Kommunisterne er stolt medlem af.

Kommunistisk Politik – ENHED og KAMP udkommer nu som kvartalstidsskrift 4 gange årligt – det første nummer i 2018 foreligger  i begyndelsen af februar

Prisen for et årsabonnement (4 numre) vil i 2018 være 325 kr. inklusive forsendelse til jeres adresse.

Løssalgsprisen bliver 60 kr. pr. nummer. Der kan købes i Oktober Bogbutikkerne i København, Odense og Århus – hvor der også kan tegnes abonnement.

Bliv abonnent – tegn abonnement i dag!

Som abonnent for du tidsskriftet tilsendt 4 gange årligt i en lukket kuvert. Pris: 325 kr.
Send navn, adresse og emailadresse til info@oktobernet.dk
eller til
Oktober Forlag, Vesterfælledvej 1B, 1750 Kbhvn. V

Betales til Foreningen Oktober Forlag
Konto: 1551 – 166 34 271 eller Giro 1-663-4271 eller MobilPay: 50 55 99 30.

Udskriv fra pdf og brug tilmeldingskupon

Se også

KPnet/Kommunistisk Politik udkommer nu som elektronisk nyhedsbrev hver 14. dag

 

 

KPnet 3. november 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater