Skrot fattigdomsreformerne! Nedlæg arbejdet 3. oktober!

Af Gerd Berlev

 

2025-plan1

 

Når VLAK slår fra sig, så er det fordi de er voldsomt trængt – flere og flere møgsager hober sig op og profitten lever ikke op til deres forventninger (det kommer den aldrig til!) – det er kommet så vidt at det er klart for flertallet af befolkningen, at det er de rige, der scorer kassen på skattelettelser, finanslov og reformer.

Mange steder er der da også bevægelse, særligt blandt dem, det går værst og mest urimeligt ud over, men vi kan alle havne i den situation. Det er hele arbejderklassens sag (også dem der ikke kan arbejde, også børnene, de unge og de gamle).

Det kunne være dejligt, hvis arbejdet blev nedlagt overalt også på uddannelserne, og vi alle gik til Christiansborg den 3. oktober, med kravet om at fattigdomsreformerne rulles tilbage, at der skaffes boliger til at betale, at ingen skal straffes for at være syg eller være på flugt for horrible levevilkår, at formuerne bruges til velfærd, boliger, uddannelse, samfundsnødvendig forskning, en klimavenlig politik.

Brug gerne milliarderne fra militæret, de skaber alligevel kun risiko for nye verdenskrige i Europa og død og ødelæggelse, hvor de bruges efter USA og NATOs ønsker. Al den dygtige arbejdskraft og spændende udvikling må komme samfundet til gavn, ikke destruere det.

Se også

Stop overklassepolitikken: Skrot fattigdomsreformerne!
KPnet 31. august 2017

 

KPnet 31. august 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater