Kommunistisk Politik 7,2017 er udkommet – Læs bladet her!

forside2017-07Juli nummeret af Kommunistisk Politik er udkommet. Det sætter først og fremmest spot på geopolitikken – de skærpede modsætninger og styrkeforholdet mellem imperialistmagterne. Ikke mindst på baggrund af G20 mødet i Hamborg, der var afslørende for den spændte og usikre situation – der er fyldt med risici for folkene, men også viser en svækkelse af imperialismen som system.

De europæiske CIPOML-partier mødtes i juni og vedtog udtalelser med analyser og retning for klassekampen. Jubilæumsudgaven af bladet Unity&Struggle præsenteres – med lærdomme fra Oktoberrevolutionen, der er højaktuelle i dag.

Bladet har reportager og indlæg fra de ‘reformramtes’ kamp – og kravet om folkeafstemning om EU’s bankunionen rejses igen.

 

Alt dette – og meget mere –  kan fås med et klik her.

 

KPnet 14. juli 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater