Mød APK-FYN 1. maj i ”OKTOBER BOGBUTIK”s telt på Rød 1. Maj i Munke Mose

Lige fra Rød 1. MAJ´s start i Odense har kommunisterne på Fyn været med i front for at afholde kampdagen. Fra sin start og frem til i dag en vigtig markering imod sociale forringelser, EU, Nato og krig. Mød APK 1. maj – og kom forbi Oktober Bogbutik 18. maj til debatmøde om krigsfaren, NATO’s rolle og krigsmodstanden.

APK_i_Munkemose copyOktober Bogbutik-Odense: Byens socialistiske bogbutik med 30 års jubilæum 1. juli

Kommunisterne på Fyn (i dag forenede i APK-Fyn) har igennem alle årene været en del af Odenses socialistiske bogbutik ”Oktober Bogbutik”, der tidligere hed ”Arbejderens Bogbutik”.

Butikken bliver også benyttet af kæmpende bevægelser som møde- og tilholdssted, sådan som det sker lige nu med forberedelser af Rød 1. Maj.

Oktober Bogbutik i Odense har næsten fra starten befundet sig på Skibhusvej 100 og kan den 1. juli i år fejre sit 30 års jubilæum som butik på denne adresse!

Tag et kig ind til APK og Oktober Bogbutik i teltet på 1. majdagen i Munke Mose.

Det er en butik med progressiv og socialistisk skønlitteratur og solidariske antiimperialistiske materialer. En butik med kommunistiske klassikere omkring marxismen- leninismen og med nye udgivelser fra den kommunistiske bevægelse. Vigtig litteratur i en kaotisk tid med kapitalistisk krise, krige og reaktion i fremmarch, hvor spørgsmålet stilles: Hvordan retter den kæmpende bevægelse kompasset mod et samfund uden kriser og udbytning, et socialistisk Danmark.

Butikkens navn ‘Oktober’ er ikke tilfældig valgt, og er yderst aktuelt i år, hvor den internationale arbejderbevægelse og folkene kan fejre 100-året for den store Oktoberrevolution.

Debatmøde:
NO TO WAR – NO TO NATO

Torsdag den 16. maj afholder APK-Fyn et Fyraftens-debatmøde om den aktuelle situation med USA´s og Natos oprustning og krigsforberedelser og Danmarks rolle. Kig ind!

Torsdag d. 18. maj kl. 16-18
Oktober Bogbutik
Skibhusvej 100, Odense

Læs om APK´s politik i månedstidsskriftet Kommunistisk Politik, der dagligt bliver suppleret med online nyheder  – nyheder der bryder det borgerlige mediemonopol.

Følg med på

Kommunistisk Politik på nettet

Kommunistisk Politik på facebook

Arbejderpartiet Kommunisterne på facebook

Kommunistisk Politik på Twitter

Oktober Bogbutik Odense

Kontakt APK-Fyn

Oktober Bogbutik, Skibhusvej 100, 5000 Odense E-mail: oktoberfyno9@gmail.dk

Læs også om Rød 1. maj i Munkemose

 

 

 

 

KPnet 26. april 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater