1. maj i Århus – besøg Arbejderpartiet Kommunisterne i partiets bod på Tangkrogen

I Århus organiserer APK ikke et selvstændigt 1. maj arrangement, men markerer partiets politik i Socialisme-boden på Tangkrogen omkring ”Fredsscenen”, der arrangeres af Århus mod Krig og Terror.

socialismebod copy
APK arbejder politisk i Århus og Østjylland med at gøre partiets politik kendt og er involveret i politiske brændpunkter og fronter som fredskamp, EU-modstand, den sociale kamp mm. Butikken Oktober Bogsalg byder på et stort udvalg i revolutionær teori, progressiv skønlitteratur, partiets blad Kommunistisk Politik samt solidaritetsmaterialer. Og fra butikken sendes hver lørdag ’Oktober Radio Århus’.

På arbejderklassens internationale kampdag flytter APK med bogbutik og politiske materialer til Fredsscenen og forventer som sædvanligt at få mange livlige diskussioner med folk på pladsen.

Mød APK-Århus!

I 100-året for Oktober Revolutionen er spørgsmålet om socialisme og revolution højaktuelt, og som det eneste parti i Danmark forbinder APK disse to ting. Revolution er en nødvendighed for at overtage den egentlige ledelse af samfundets udvikling og gennemføre socialisme. Alle øvrige partier der nævner socialisme i deres program, har indføjet muligheden af at et fundamentalt anderledes samfund kan indføres udelukkende baseret på et parlamentarisk flertal. Desværre er dette urealistisk, der skal mere til at for at sikre flertallets valg i et kapitalistisk klassesamfund der råder over stat, hær, politi osv og ikke i sidste ende vil respektere demokratiske spilleregler.

Debatten om hvordan man skaber en fremtid uden evindelige kriser og krige mellem imperialistmagter trænger sig på. APK i Århus inviterer derfor til en række åbne møder, hvor en blanding af revolutionær teori og daglig klassekamp vil være på dagsordenen.

Der bliver holdt et intro-møde tirsdag d 16. maj kl. 19. I indbydelsen står:

Arbejderpartiet Kommunisterne i Århus inviterer til møde

MØD APK – ÅRHUS

Socialismen er fremtiden – hvordan når vi dertil?

Oktober butik aarhusHvordan kæmper vi mod sociale nedskæringer og krigspolitik – og for et andet samfund?

Hvorfor er en socialistisk revolution både nødvendig og mulig?

APK i Århus starter en møderække om kapitalisme, imperialisme og socialisme – med en kombination af revolutionær teori og diskussion af den daglige klassekamp.

KOM OG HØR NÆRMERE PÅ ET INTROMØDE!
TIRSDAG D. 16. MAJ KL. 19

Oktober Bogsalg
Ny Munkegade 88, kld. Aarhus C.
Tlf 51 86 71 97

Fredsscenen 1. maj

APKs bod befinder sig på pladsen omkring Fredsscenen, hvor en række af de organisationer  som APK også arbejder i eller sammen med i det daglige befinder sig med deres boder. Århus mod Krig og Terror står som arrangør og på scenen vil der blive mulighed for at høre om organiseringen af modstanden mod den store NATO-øvelse Aurora17 i Sverige, om baggrunden for den retssag som irakiske torturofre fører mod den danske stat og Freds og Demokrati Komiteen vil fortælle om den aktuelle situation i Tyrkiet.

Program for Fredsscenen

1_maj_fredsscenen14.00-14.05 Velkomst
14.05-14.30 Musik: Lars og Villy
14.30-14.40 Tale: Titti Wahlberg, fra den svenske Stoppa Aurora bevægelse. Med efterfølgende work-shop.
14.40-15.10 Musik: Rolf Heitmann
15.10-15.20 Tale: Tidl overvismand Christen Sørensen,
Støtteforeningen for Irakiske Torturofre
15.20-15.55 Musik: Lærke Corfix
15.55-16.05 Tale: En repræsentant fra Freds og Demokrati Komiteen
16.05-16.40 Musik: Kristian Mikkelsen
16.40-16.50 Tale: Carsten Andersen
16.50-17.25 Musik: Clean Boys
17:25-17:30 Tak for i år

Læs mere om Fredsscenens program på facebook

Læs også

APK’s 1. maj avis Socialismen er fremtiden

Følg APK-Østjyllands facebookside

 

 

 

 

KPnet 24. april 2017


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater