Fredskamp mod Nato – Oktober Radio Århus

Udsendelsen 4. marts 2017

nato_stoevle_bid

I dag har vi Gerd med på en telefon fra København, hun er medlem af APK og bl.a. aktiv i Tid til Fred. Og hun fortæller om hvorfor det især er spørgsmålet om Nato der er på dagsordenen for Fredsbevægelsen i år.

Hun fortæller bl.a. at det er Nato der er i front i krigsopbygning og den øgede militarisering rundt omkring i verden. EU og USA støtter kraftigt op om NATO og tilskynder medlemslandene til at ruste op. Vi ser at der i øjeblikket øges med nyt krigsudstyr og værnepligten genindføres og der er planlagt store øvelser overalt på grænsen til Rusland.

Nato er i virkeligheden et redskab for vestlig økonomiske interesser og krigseventyr, og penge der burde gå til civile formål, som skoler og sundhed, bliver ødslet væk til vennerne i krigsindustrien som den politiske elite er gået i seng med.

Man kan få langt mere at vide om aktiviteterne i fredsbevægelsen f.eks. ved mødet den 18. marts i København

Og læs mere hos Tid til fred – aktiv mod krig

Til sidst når vi lige at kommer ind på demonstrationen ved 10året for nedrivningen af Folkets Hus.

Og 8. marts hvor der er et rigtig flot arrangement i Oktober Bogbutik i København:
8. marts: Kvinder i klassekampen

HØR HELE UDSENDELSEN HER

 

 

KPnet 5. marts 2017

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater