Nu er den her: Se den nye Ud af EU-blog fra KPnet

Nu er der kommet et nyt forum for debat om EU-modstanden, for kampen for en ny folkeafstemning om medlemskab og for at få Danmark ud. Se den her – og følg med og deltag i debatten.

ud_af_eu_blog

Den danske EU-modstand vokser støt. De negative følger af EU’s nyliberale politik, af euro- og unionspolitikken hjælper den på vej.

Et flertal af briterne fik nok og sagde Brexit! da de fik muligheden for at stemme om medlemskabet i 2016.

Danskerne bør også have en ny afstemning. Langt de fleste nulevende har aldrig stemt om de ønsker den union, EU har udviklet sig til, milevidt fra hvad man sagde ja til i 1972 i følgeskab med England.

EU-politikerne og EU-partierne frygter en sådan afstemning. Nogle af dem vil gøre alt for at hindre en sådan demokratisk afstemning. Men Danmark og almindelige danskere vil være bedre tjent med at være uden for EU og Unionen.

Derfor har KPnet taget initiativ til at oprette en Ud af EU-blog, hvor EU-modstanden kan argumentere og diskutere EU og kampen for at genoprette den nationale selvstændighed og selvbestemmelse på helt centrale områder.

Bidragyderne er kendte og mindre kendte EU-modstandere, nogle veteraner, nogle helt unge. Alle har noget at sige om, hvorfor og hvordan vi kommer ud.

Se Lisbet Bondes introduktion er

Velkommen til KPnets nye Ud af EU-blog

Følg med i bloggen her

Ud af EU-blog

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater