EU fremmer gangster-uvæsen – Oktober Radio Århus

Udsendelsen 1. oktober 2016

 

evrensel

EU har været god for den organiserede kriminalitet. Ikke nok med at EU er med til at skubbe flere ud i desperat fattigdom. Og dermed ud i fødekæden for kriminelle.

Men i EU er der også fri bane for alle mulige dubiøse kriminelle til at oprette virksomheder, der så gør alt for at snyde og svindle med løn og kvalitet. Det er derfor ikke mærkeligt at man har kunnet konstaterer smugling af kokain i forbindelse med udenlandske entreprenører på byggepladser ved Københavns Metro og Aarhus Letbane.

den seneste uge har der været rumlerier om en omafstemning i forhold til Retsforbeholdet. Denne gang skulle det kun handle om EU-politiet “Europol”, men man kan ikke være fuldt med i europol uden også at være med i reglerne fra Schengen-samarbejdet der går ud på at nedlægger grænserne.

Danmark er jo faktisk med i Europol, men EU har valgt at politisamarbejdet nu skal være overnationalt, og med den beslutning har de kastet Danmark ud. Så hvis der ikke kan forhandles om en aftale, der kan bevare et politisamarbejde under Folketingets kontrol, vil det være meget bedre at melde sig ud af EU. I en fart.

I Tyrkiet har man forlænget undtagelsestilstanden og i samme ombæring lukket for 11 mindre TV-stationer, som har været kritiske overfor regeringen. Herunder har man lukket for Hayatin Sesi TV, der er kendt som talerør for fagforeninger og solidaritets bevægelser og fredsarbejdet mm.

Det næste skridt vil antageligt være forbud mod partier man ikke bryder sig om.

Husk der er demonstrationer mod regeringen ved folketingets åbning på tirsdag.
Og næste søndag er der fredsfestival i Århus.

HØR HELE UDSENDELSEN HER

Se oversigt og hør flere udsendelser fra Oktober Radio Århus her

PS: En playliste med mange musikindslag er oprettet på:
https://youtu.be/EDStn8LtC_s?list=PLGgStpnym2bgsEpJW8ZBs_I8JQ8jhglXI


KPnet 1. oktober 2016

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater