Nye nedskæringer på børn og syge – Oktober Radio Århus

Udsendelsen 27. august 2016

skupltur_hav

I dagens udsendelse tager vi afsæt i Skats skandaler og må konkludere, at vi ingen tillid har til Skat, og det har vi faktisk ikke haft siden man under den borgerlige regering i 80erne begynde at indrette den offentlige sektor efter nyliberale kapitalistiske principper.

På stort set alle områder har man skåret ned og høstet gevinsten til at gøre de rige rigere, bygge motorveje og gå i krig, mens fattigdommen er vokset.

De såkaldte rationaliseringer er et illusionsnummer – i stedet er der masser stress og jag og arbejde,  der ikke bliver udført. Og nedskæringerne fortsætter ufortrødent i en lang række kommuner og regioner er der planlagt nye million-besparelser på næste års budgetter.

Gå med i protesterne i efteråret, se. f.eks. http://www.velfaerdsalliance.dk/

I EU er man i gang med at fordele magt og indflydelse efter Brexit, og det er i første omgang Tyskland, der har sat sig spidsen for en stribe forhandlinger med de tilbageværende lande. Endnu holde de kortene tæt inde til kroppen, men der er helt sikkert en ny traktatændring på vej.

En ny roman fortæller som slaveoprøret på den danske fregat Haabet i 1787. Romanen basseret på rigtige begivenheder dengang slavearbejdere skabet stor rigdom for Danmarks overklasse.
Se
http://www.lindhardtogringhof.dk/haabet

HØR HELE UDSENDELSEN HER

Se oversigt og hør flere udsendelser fra Oktober Radio Århus her

PS: En playliste med mange musikindslag er oprettet på:
https://youtu.be/EDStn8LtC_s?list=PLGgStpnym2bgsEpJW8ZBs_I8JQ8jhglXI

KPnet 27. august 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater