Redox: Daniel Carlsens pressestunt endte i selvmål

afa_stop_nazidaniel

AFA-aktion ved ‘Danskernes Partis’ fuser af et pressemøde

Det var et ringe fremmøde, da nynazistiske Danskernes Parti havde inviteret til pressemøde i København. Daniel Carlsen havde lagt op til en stor nyhed, men det viste sig blot at være resultatet af en Gallup-måling, som partiet selv havde bestilt.

Det var med store ord om repræsentation i Folketinget, at Daniel Carlsen havde inviteret til pressemøde lørdag den 13. august klokken 11:00. På Danskernes Partis Facebook kunne man høre Daniel Carlsen stolt fortælle at ”Jeg har lige fået en nyhed ind, som kommer til at ændre Danmarks fremtid” og ”Det er fuldstændigt vildt, og jeg kan love jer én ting, Danskernes Parti kommer i Folketinget, det er 100 procent sikkert”.

Det skulle dog vise sig, at nyheden ikke var af så stor betydning alligevel.

Se hele artiklen hos Redox

Daniel Carlsens pressestunt endte i selvmål

Udtalelse fra Anifascistisk Aktion

Nazisterne fra Danskernes Parti har ydmyget sig selv på deres pressemøde i den sorte diamant. Daniel Carlsen har aldrig kunne sige sig sikker på at Danskernes Parti kommer i folketinget, og vi vil fortsætte kampen for at det aldrig skal ske.

Mediestuntet har ikke resulteret i andet, end at partiet har skadet deres i forvejen manglende troværdighed.

”Måske har Daniel Carlsen og Danskernes Parti ikke forstået at man plejer at annoncere nyheder, og ikke konspirationer på et pressemøde”, udtaler Sille Lindeberg, talsperson for Antifacsistisk Aktion.

Pressemødet blev mødt af massiv antifascistisk modstand. Aktivister formåede at forstyrre mødet, hvor naziformanden Daniel Carlsen skulle præsentere, hvad det viste sig at være intetsigende og på ingen måde afgørende, nyheder.

”Danskernes Parti kan forvente lignende og lige så kreative aktioner imod deres fremtidige offentlige tilstedeværelse”, siger Sille Lindeberg.

Antifascistisk aktion vil fortsætte med at yde konsekvent modstand overfor Danskernes Parti.

”Idag har vi vist at nazister og fascister aldrig kan fremføre deres hadefulde politik, uden at store samlinger antifascister saboterer, generer eller stopper det. Antifascistisk aktion fortsætter med at yde konsekvent modstand mod Danskernes Parti”, forklarer Sille Lindeberg.

KPnet 15. august 2016

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater