Hadforbrydelser, Kafka og de danske myndigheder – Oktober Radio Århus

Udsendelsen 18. juni 2016

denmark-refugees

 

I England og USA og sørges der over ofre for de seneste hadforbrydelser. Der tales om angreb på demokratiet og meget andet. Vi taler om, at man skal opklare de konkrete forbrydelser og forstå de konkrete faktorer, der er baggrunden for terror og kriminalitet og hadforbrydelser.

Man skal også forstå, at disse forbrydelser bruges i magthavernes del og hersk politik, og at der ofte er tydelige indikationer på,  at terrorister er sponsoreret af statsmagtens efterretningsvæsener.

Det danske velfærdsystem er forvandlet til en mareridtsagtig absurd proces, hvor alle der er havnet i den uheldige og ulykkelige situation at de har hjælp behov, bliver mødt med en anklage om at svindle og nasse på systemet.

Det giver sig bl.a. udslag i at kronisk syge ikke længere kan opnå førtidspension, men skal gennemføre jobprøvning til de falder døde om. Og det har senest ført til en lovgivning, der automatisk tildeler såkaldt integrationsydelse til folk, der falder ud af dagpengesystemet eller mister retten til sygedagpenge.

Integrationsydelse er ca. det halve af kontanthjælp og det samme som en SU. Men altså alene ordet integrationsydelse er en løgn, fordi myndighederne tager det for givet at alle, der ikke i skattevæsenet har haft registreret en indtægt, automatisk antages at have været udenfor landets grænser.

HØR HELE UDSENDELSEN HER

Se oversigt og hør flere udsendelser fra Oktober Radio Århus
her

PS: playliste med mange musikindslag oprettet på: https://youtu.be/EDStn8LtC_s?list=PLGgStpnym2bgsEpJW8ZBs_I8JQ8jhglXI

KPnet 19. juni 2016

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne