Kommunistisk Politik 6, 2016 er udkommet

2016-06

Tidens helt store kampspørgsmål er Brexit eller ej.  Det er også dette nummers tema-. Overalt  verden – og ikke bare i EU – følges den britiske afstemning torsdag den 23.  juni med spænding. Et britisk Nej til EU vil være godt for arbejderne og folkene. Ligegyldigt hvad briterne siger, vil det få store konsekvenser. Enorme, hvis det bliver et nej.

Klassekampen skærpes overalt: Den kan heller ikke holdes ude af EM i fodbold i Frankrig, hvor mere end en million demonstrerer mod den reaktionære EU-arbejdsmarkedsreform.

Aftalen mellem Obama og de nordiske politiske topledere vendt mod Rusland er farlig.  Alle er villige til at risikere en atomkrig omkring Østersøen for USA. Det er vanvid. Det danske kampflykøb  og den svenske værtslandsaftale er skridt i en negativ spiral. Men modstanden mod kampfly og værtslandsaftale fortsætter – og kampen mod NATO forstærkes i hele Norden.

Alle tiders upopulære regering fortsætter sin brutale reform- og krigskurs, der også er en selvmordskurs. Løkke og co. styrer lige mod afgrunden. Modstanden vokser og bygges op til at kulminere i efteråret omkring nye kommunale forringelser og fyringer (15. september) og frem  til folketingets åbning og finansloven, hvor Løkke og Co. sigter mod skattelettelser til de rige – og skattestigninger og nedskæringer for os andre.

Om dette og meget andet i det nye nummer af månedsbladet Kommunistisk Politik.

Læs bladet  i pdf her

KPnet 17. juni 2016

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater