Kommunistisk Politik 5, 2016 er udkommet

Forside2016-04

Bladets tema er denne gang USA, NATO og Norden. Krigsfaren er hurtigt voksende og Norden er et helt centralt område for NATOs nye kolde krig mod Rusland. Den brede antikrigsbevægelse mobiliserer til landsdækkende demonstrationer mod køb af nye kampfly 27. maj og knytter sig her til velfærdskampen.

Klassekampen er i det hele taget i vækst, og på 1. maj arrangementerne blev det flot demonstreret at en kampfront er under opbygning. Bladet bringer en del af de mange gode taler fra den kæmpende bevægelse.

De europæiske marxist-leninister har holdt møde, og herfra kommer en spændende, præcis og helt aktuel analyse af den skærpede klassekamp i Europa. Om kampen mod TTIP, som der er reelle muligheder for at vinde, samt støtte til  Brexit og kampen mod EU.

Læs bladet gratis i pdf

 

KPnet 20. maj 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne