Nu udkommet: Kommunistisk Politik 4, 2016

Forside2016-04

Det ny blads tema er Sult er sundt – om Løkke og Co.s sultereformer og protesterne, der fortsætter bl.a. på 1. maj og herefter med landsdækkende protester 12. maj. Som 4 siders indstik bringes 1. maj tillægget, der rejser offensive krav – som kravet om 6 timers arbejdsdag med 8 timers løn i en situation, hvor kapitalen og dens EU-regering drøner løs med nedskæringer, lønnedgang – og straf til alle arbejdsløse.

Der er også i dette nummer vigtige artikler om Danmarks ulovlige krig i Syrien og dens baggrund, kapitalister i skattely, om det hollandske Nej til EU’s Ukraine-aftale og om den voksende panik op til den britiske afstemning den 23. juni. Den har også fået det danske LO ud af busken med trusler om alskens ulykker, hvis briterne siger nej – og danskerne vil have en ny afstemning om medlemskab.

Plus meget mere!

Læs bladet gratis i pdf

Støttebidrag til Kommunistisk Politik modtages med tak!

Kan indsættes på bankkonto
1551 – 166 34 271

 

KPnet 15. april 2016

 

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne