Jordans konge i læk: Det er tyrkisk politik at sende terrorister til Europa

Det er tyrkisk politik at sende terrorister til Europa og at åbne for flygtningestrømmene, samtidig med at præsident Erdogan arbejder for en  islamistisk ‘løsning’ på situationen i Mellemøsten.

A young British Alevi protester holds a poster showing President Erdogan with blood dripping from his face and the word 'Murderer' aross his forehead at London protest in solidarity with those kiled in Ankara bombings.Protest mod Erdogan i London i forbindelse med IS-terrorbombninger i Ankara

Andre skjulte afsløringer:

  • UK har hemmeligt sendt specialtropper fra SAS til Libyen i en ny krig.
  • Israel vender det blinde øje til terrorgruppen Al Nusra.

Dette er noget af indholdet af et uautoriseret læk fra kong Abdullah af Jordan af  en samtale i Washington med fire medlemmer af den amerikanske kongres, indbefattet John McCain – og offentliggjort i den britiske avis the  Guardian.

Samtalen, hvor Abdullah åbent fremlagde sin opfattelse af situationen i Mellemøsten,  fandt sted den 11.  januar.

Den jordanske konge sagde ordret, at Tyrkiets præsident Tayyip Recep Erdogan ‘tror på en radikal islamistisk løsning på problemerne i regionen’, og fortsatte
“Det er en kendsgerning at terrorister til Europa er en del af den tyrkiske politik, og selvom Tyrkiet bestandig bliver bebrejdet det, gør de alligevel, hvad de vil”.

Tyrkiet og Erdogan fører en såkaldt ‘krig mod terror’ mod de tyrkiske kurdere, og mod de kurdiske militser i Nordsyrien og Nordirak, som fører kamp på landjorden mod Daesh/Islamisk Stat – og støtter IS på mange måder.

Det er den samme islamistiske tyrkiske præsident – tilhænger af det sunnimuslmiske Muslimske Broderskab – som EU har indgået en stor aftale om tilbagesendelse af flygtninge med. Humanitære organisationer som Læger uden grænser nægter at medvirke.

En del af EUs pris for aftalen har også været at sætte kikkerten for det blinde øje med hensyn Tyrkiets stadig hurtigere udvikling mod en autoritær præsidentstyret stat. Aviser lukkes eller kommer under statslig kontrol. Journalister og akademikere fængsles i hobetal.

Det bliver ikke seriøst kritiseret fra EU eller EU-landene. Samtidig er lettere adgang til EU uden visa for tyrkiske statsborgere og en genoptagelse af forhandlinger om tyrkisk EU-medlemskab en del af flygtninge-aftalen.

I forbindelse med terroren i Bruxelles har Tyrkiet været ude i medierne med, at Belgien var advaret mod en af selvmordsbrødrene. Belgien har benægtet det.

Læs  mere på tysk hos DWN (Deutsche Wirtschafts Nachrichten)

König von Jordanien: Türkei schickt Terroristen nach Europa

Læs mere på engelsk hos RT (Russia Today)

‘Terrorist flow to Europe is Turkish policy’ & ‘SAS in Libya’ – Jordanian king’s US briefing leaked

 

KPnet 27. marts 2016


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater