Kommunistisk Politik 3, 2016 er udkommet

forside2016-03

Temaet i dette nummer af Kommunistisk Politik er den nye krig i/mod Syrien som Danmark er på vej ind i – og som endnu kan bremses. En interview med PLI – Irans Arbejderparti giver en glimrende fremstilling af den reelle situation i Syrien – og hvilken politik progressive og revolutionære kræfter må føre.

Folkebevægelsen mod EU har holdt et vigtigt landsmøde, og som det fremgår af reportagen styrkes den brede modstand mod EU og EU reformerne. Kravet om en dansk udmeldelse blev sat konkret på dagsordenen med kampagnen for en folkeafstemning ‘Jeg vil også stemme’.

Kampen mod sultens regering, rigmandsregeringen, der ikke kan tåle ordet fattigdom  i bladet tages op fra mange vinkler. Omprioriteringsbedraget, det barbariske kontanthjælpsloft, de fremelskede skandaler i skat er bare nogle af de ting, der behandles.

Læs bladet gratis i pdf her

Støttebidrag til Kommunistisk Politik modtages med tak!

Kan indsættes på bankkonto
1551 – 166 34 271

 

 

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater