Tyske naziterrorister må ikke kaldes nazister

nazi_beate_Z

Den tyske nazist Beate Zschäpe er anklaget for seriemord

Sagen mod  naziterrorgruppen NSU (‘Nationalsozialistischer Untergrund’) er begyndt ved en tysk domstol næsten fire år efter den ved et tilfælde blev afsløret i 2011. NSU står for

To medlemmer begik selvmord, mens et tredje bandemedlem Beate Zschäpe blev arresteret og nu står for retten, anklaget for at have være med i en hel stribe nazimord, som gruppen begik mellem 1998 og 2011. Hun nægter sig skyldig.

Ifølge DR’s rapport om sagen bruger anklageren betegnelsen ’højreekstremistisk’ og ikke nazistisk om gruppen. Det hedder heri:

‘)

Nationalsocialister er nazisternes egen betegnelse for sig selv. Der er ingen grund til tvivl, når man ser deres aktiviteter med racistiske mord og attentater, især rettet mod indvandrere.

Ligeledes ifølge  DR var de tre bandemedlemmer Mundlos, Böhnhardt og Zschäpe allerede i 1990’erne del af det højreekstremistiske miljø i den østtyske delstat Thüringen.

De deltog i højreekstremistiske demonstrationer, heilede, optrådte i SS-lignende uniformer, brændte kors af og hængte en dukke med påklistret jødestjerne fra en motorvejsbro. Men nazister kan de ikke altså ikke kaldes.

Se hos DR

Dyb undren i Tyskland: Hvordan kunne højreekstreme terrorister undslippe i 13 år?

Det har imidlertid været offentligt kendt siden afsløringen af gruppens eksistens, at magtfulde kredse i sikkerhedspolitiet holdt hånden over den.

Politiet hævder, at gruppens kerne kun bestod af tre personer, men medgiver at den havde omkring 130 ’aktive støtter’.  Men der er ikke rejst sager mod andre – og trådene til bagstopperne i statsapparatet er ikke fuldt udredet.

Som i andre vestlige lande underbetoner mainstreammedierne højreterroren, den mere eller mindre åbenlyse  fascistiske og nazistiske terror, der er omfattende i EU og på hele det europæiske kontinent, såvel som i USA og andre lande.

Her er det kun den islamistiske terror, der fokuseres på – selvom en Breivik og andre nazister bedriver terror og slår uskyldige mennesker ihjel, bare fordi de ikke kan lide deres hudfarve, etnicitet eller politiske eller religiøse ståsted. I den sammenhænger der ingen forskel mellem nazifascistisk terror og islamistisk.

Det har også været kendt siden 2011 at Beate Zschäpes nazistiske terrorgruppe blev støttet og dækket over af tyske efterretningstjenester og specialpoliti.

De tyske marxister-leninisters blad Arbeit Zukunft skrev grundigt herom i en artikel, der blev oversat og trykt i Kommunistisk Politik 23, 2011

Artiklen kan læses her

Tysk naziterror – støttet og plejet af staten

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater