Israels justitsminister Ayelet Shaked udstillet igen: Afsløret i racistisk videofusk


Af Boykot Israel

Israels nyligt udpegede racistiske justitsminister Ayelet Shaked måtte onsdag indrømme sin fejl efter at have lagt en video online, der foregav at vise en sort indvandrer, der angriber en israelsk beboer. Det blev afsløret, at videoen var optaget i et helt andet land.

Shaked havde lagt videoen på sin facebook-side i tirsdags, hvor landsretten gjorde sig klar til at udtale sig om en lov relateret til illegale indvandrere. Drt var med henblik på at vise den “utålelige” situation for israelske beboere i det sydlige Tel Aviv, hun lavede sit videofusk.

Mange ‘illegale’ (dvs papirløse) indvandrere til Israel fra Afrika lever i fattige kvarterer i det sydlige Tel Aviv.

Nogle beboere har reageret vredt på deres tilstedeværelse, og Shaked, der er kendt for sine højreorienterede politiske holdninger, har indtaget en hård linje mod ‘illegale’indvandrere.

Det er ikke første gang, Shaked har udløst kontrovers med et Facebook-indlæg
.
Sidste år hun bakkede hun op om en artikel skrevet i 2002, der stemplede militante palæstinensere som “slanger” og som beskrev “hele palæstinensiske folk som fjenden”. De, der ‘ støtter terror’ skal dræbes, erklærede den med henblik på det palæstinensiske folk. Også mødre til dræbte ‘terrorister’.


Læs mere her

Israeli minister red-faced after migrant video mistake
Ma’an News Agency


Følg med på Boykot Israels dagligt opdaterede facebookside

Boykot Israel-Dk

Netavisen 15. august 2015

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne