PFLP: Massakrerne får os ikke til at hejse det hvide flag

Udtalelse fra Folkefronten til Palæstinas Befrielse PFLP i Gaza-striben

3. august 2014

Vi hejser ikke det hvide flag – og blodet fra martyrerne i Rafah og Gaza viser os vejen til befrielse.

Folkefronten til Palæstinas Befrielse har med stolthed hilst den heroiske modstand fra det palæstinensiske folk øst for Rafah, som har ført til mange dræbte soldater og til rapporter om tilfangetagelsen af en officer. Det bekræfter, at de fortsatte zionistiske forbrydelser mod Gazas folk, hvoraf den seneste er massakren på snesevis af mennesker i Rafah, ikke vil få lov til at gå ubemærket hen, og at vort folks martyrers blod vil være den fakkel, der oplyser vores vej til frigørelse.

Den kriminelle og brutale zionistiske fjende havde i sinde at angribe Rafah by med massive angreb, der begyndte i går, mens de begår uhyrlige grusomheder mod vores folk uden at have behov for at retfærdiggøre den fortsatte aggression efter besættelsen af palæstinensisk land.

Den barbariske krigsmaskines forbrydelser under det fortsatte angreb på Gaza i mere end 26 dage vidner om dets nederlag over for modstandens slag, eftersom den i stedet har grebet til blodige massakrer på civile, uskyldige kvinder, mænd, børn og gamle med vilkårlige og massive bombninger og beskydning.

Fronten har også igen bekræftet modstandens erklæring om, at sammenstødet med de invaderende besættelsestropper fandt sted før starten på den humanitære våbenhvile.

Fronten har fuld tiltro til den palæstinensiske modstand og dens militære grene og dens fremgange, og ser besættelsesmagtens kriminelle angreb og invasionen i Rafah som desperate forsøg på at dække over dens fuldstændige fiasko over for den store og tapre modstand. Samtidig konstaterer vi, at modstanden er parat til at møde alle besættelsesmagtens trusler og planer om at invadere Rafah.

Modstanden vil ikke give op, vort folks beslutsomhed vil ikke blive knækket. Vi vil ikke hejse det hvide flag. Vi er fast besluttet på at vinde dette slag, og modstanden vil blive ved med at ødelægge billedet af den uovervindelige zionistiske soldat.

Fronten understreger  igen nødvendigheden af, at vort folk på Vestbredden forstærker deres nuværende sammenstød med den zionistiske besættelsesmagt i alle områder, og behovet for, at det palæstinensiske folk i eksil og landflygtighed, de arabiske masser og verdens frie folk udvider deres aktioner for at støtte Gaza og går på gaden og belejrer den zionistisk fjendes ambassader og udviser dens ambassadører.

Fronten forlanger også, at den officielle palæstinensiske ledelse øjeblikkeligt og uden opsættelse underskriver Rom-statutten og går til Den internationale straffedomstol for at retsforfølge lederne af besættelsen for deres afskyelige forbrydelser mod Gaza-striben. Der er ingen undskyldning for fortsat udsættelse af dette, og en manglende reaktion på dette krav vil klart blive opfattet som aftalt spil og deltagelse i aggressionen.

PFLP hilser vort folks standhaftighed i Rafah, Beit Hanoun og i hele Gaza-striben, som er udsat for systematisk folkemord, og erklærer, at sejren vil komme og belønne deres enorme standhaftighed og tålmodighed over for unævnelige forbrydelser.


Oversat af Kommunistisk Politik efter
PFLP: We will not raise the white flag in the face of massacres

Netavisen 4. august 2014Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne