Boykot Israel: Stop Israels kollektive afstraffelse af palæstinenserne

Udtalelse fra Boykot Israel
4. juli 2014

Israels militær foretager i disse dage angreb på alt palæstinensisk: flyangreb over Gaza, angreb på universiteter på Vestbredden og Gaza, angreb på huse og flygtningelejre på Vestbredden, arrestation af hundredvis af palæstinensere. Mindst 10 palæstinensere er blevet dræbt og hundredvis er blevet såret.

I onsdags blev en palæstinensisk teenager angrebet og dræbt af israelske bosættere i Jerusalem på Vestbredden. Angiveligt er alle disse angreb Israels svar på drabet af 3 unge bosættere på Vestbredden. Israel bruger bevidst denne situation som påskud for endnu et kriminelt angreb på den palæstinensiske befolkning.

Men det er i strid med Genevekonventionen at foretage kollektiv afstraffelse som Israel gør pt. og som Israel også gjorde ved nytårstid 2008/2009 hvor Israel dræbte over 1300 palæstinensere i Gaza-massakren.

Som der er mange historiske eksempler på, udnytter Israel situationen til at splitte palæstinenserne ( Fatah og Hamas), ligesom de udnytter situationen til at stoppe de igangværende ’fredsforhandlinger’. Israel ønsker nemlig ikke at palæstinenserne skal få deres egen stat.

Når Israel kan ’få lov’ til at fortsætte sin terror mod palæstinenserne, skyldes det at USA og EU støtter Israel økonomisk og militært. Vi – Boykot Israel – kræver øjeblikkelig opsigelse af associeringsaftalen mellem EU og Israel, ligesom vi kræver våbenembargo mod Israel.
Boykot Israel økonomisk, militært, kulturelt og akademisk


For et frit Palæstina


Følg Boykot Israel på
facebook her


www.boykotisrael.dk

Netavisen 5. juli 2014


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne