Statsmagtens beregninger ramt af tidsforvrængning

Af FSK

Efter at P1 programmet Orientering og Dagbladet Information forgæves har forsøgt at få aktindsigt i undervisningsministeriets beregningsgrundlag for at kræve flere såkaldte undervisningstimer, kan kpnet nu afsløre,  at det skyldes at beregningerne er ramt af akut tidsforvrængning, en syge hvor tiden forsvinder af sig selv.

Fra fortrolige kilder blandt personalet, der har fundet skitser og notater på vægge og under stole på ministeriet, udviklede beregningerne sig i en retning, hvor selve tiden i sig selv forsvandt. Det skete hurtigt efter de første små symptomer.

Først blev den tid som lærerne skal bruge på at gå fra en klasse til den næste reduceret, man kunne jo løbe, så forsvandt den helt; derefter forsvandt den tid, der går på at kopiere opgaveark og forberede undervisningen til næste time;  så forsvandt den tid der går mens lærerne ikke direkte underviser, men blot lytter til børns almindeligheder og bruger tid på skrammer og
børnefødselsdage.

Der går også tid til at skrive på tavlen uden at der tales samtidig, og de små pauser mellem ordene ophober sig. Og sådan gik det til at tiden til sidst gik i minus.

Og således udvirkede de sidste nye beregninger,  at lærerne ophørte med at eksistere i det hele taget.

Det vides med sikkerhed at fænomenet smitter og der skal udvises den største forsigtighed overfor de der er ramt af denne syge.

Bedst at sætte systemet i karantæne og blive væk til tiden er moden til seriøse samtaler.


Netavisen 18. december 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne