Apartheidmafiaen

Af Carsten Kofoed

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech vil nu give unge statsløse palæstinensere det danske statsborgerskab, som de i ti år har haft krav på.

Med løfter om en ”tilbundsgående undersøgelse”, der skulle have været færdig den 31. januar, og ”forårsrengøring” i sit ministerium forsøger det arrogante kvindemenneske, som tilmed selv er jurist, at skjule, at hun i et helt år har godkendt ulovlighederne.

Det er ikke tilfældigt, at apartheidofrene er palæstinensere og muslimer. VK-regeringen og Israels danske agentparti, der går under betegnelsen Dansk Folkeparti, har gennem hele deres regimente diskrimineret arabere og muslimer, senest med et pointsystem, som især skal holde disse grupper ude af Danmark.

Når VKO-regimets råddenskab er blevet afsløret, har det konsekvent afvist enhver undersøgelse af sine lovbrud og løgne.

Denne nye Tamil-sag bør få samme grundlæggende konsekvens som i 1993: regeringens afgang og en rigsretssag mod integrationsministeren – og mod statsministeren, hvis han kendte til hendes kriminelle praksis.

19. februar 2011

Se også

Minister hemmeligholdt central oplysning
Information 24.2.2011

Netavisen 25, februar 2011


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne