Sorte kort, sorte lakajer

Leder
Kommunistisk Politik 20, 2010

Jens Gallschøitt: Svinehunden”Man skal tale til kongen og ikke til stodderen i mennesket”, fortæller Berlingske Tidendes spinblogger Niels Krause-Kjær. Det var utvivlsomt det hans foretrukne som statsminister Lars Løkke Rasmussen gjorde, da han på sit ugentlige pressemøde (kopieret efter Anders Fogh, der kopierede det efter Bush) meddelte, at de boligkomplekser i nogle storbyer, som den larmende har udråbt som ghettoer, egentlig slet ikke er danske:

”Vi står i ghettoerne over for en udfordring, som vi måske ikke historisk set har gjort os helt begribeligt. Man kan stille spørgsmålstegn ved, om det overhovedet er Danmark? For dansk tales af et mindretal, børnene leger sent ude, fordi forældrene ikke skal på arbejde dagen efter, fordi alle paraboler rettet væk fra danske nyhedsudsendelser og mod fjernere egne, hvor man orienterer sig imod.”

Det er klar sort tale til den indre svinehund, som VK og ikke mindst O suverænt logrer rundt med. Og S og SF skynder sig at komme på banen med svinehunds-foranstaltninger, for de vil også have del i dens stemmer. Og når det ’samarbejdende folkestyre’ hjælpes ad, skal ghettoproblemerne nok blive talt op til eksplosionspunktet.

– Vi er blevet et land, som regeres efter bekvemme overklassefordomme, konstaterer APKs talsmand Troels Riis Larsen.
Og den meningsmålings- og skandaleramte Løkke Rasmussen trækker racismens sorte kort.

Desperate politikere søger desperate løsninger. Da staten Israel blev hårdt trængt under Oktoberkrigen i 1973 overvejede den israelske regering med Moshe Dayan og Golda Meir seriøst at bruge deres ’dommedagsvåben’, de hemmelige atomvåben USA havde sikret at de besad. Også mod ægyptiske, syriske og arabiske byer.
Godt at Lars Løkke og VKO ikke råder over taktiske atomvåben. Eller at Helle Thorning Schmidt og Villy Søvndal gør det.

Nu er det kun afghanere og irakere og palæstinensere, det går ud over med den forarmede uran. Hvis babyerne i Falluja kunne fortælle  om deres misdannelser og anklage med fingrene, de mangler, ville de pege i retning af USA og den kriminelle krigskoalition, der gik i krig mod Irak og fortsætter på tiende år i Afghanistan – en af Danmarkshistoriens længst varende krige.

Løgneren, antikommunisten og bagvaskeren  Bent Jensen, der er dømt for at rettede falske anklager mod journalisten Jørgen Dragsdahl, der utvivlsomt regnes som en ’rød lejesvend’ på det sorte overdrev var indskrevet som sandhedsvidne i sidste afsnit af den sorte propagandaserie på DR2 med titlen ’Jagten på de røde lejesvende’. Sammen med ham optrådte den reaktionære zionist Bent Blüdnikow og den endnu ikke dømte VKO-strateg  Claus Hjort-Frederiksen.

Sidstnævnte kunne slet ikke  skjule sin tilfredshed med at det siden 2001 var lykkedes at banke DR så meget på plads, at alsidighed og relevans bandlyses som venstreorienteret, og sandhed stemples som kommunistisk propaganda:

– Der er kommet en anden ånd ind i DR. Altså, det kan man jo bare se på udbuddet af programmer
, erklærede manden, der nu er finansminister under den økonomiske krise for at bulldoze svinehunds-nedskæringer igennem:
– Nu kører der ikke i prime time analyser af Irak-krigen. Nu kører der X Factor og sådan nogle ting, fortalte han glad DR2’s sporhund Jakob Rosenkrands, der har tilrettelagt de tre udsendelser, som skulle sælge gamle DR-medarbejdere i gabestokken  for ’venstreorienterede’ holdninger i deres programmer.

Hen ad vejen har det vist sig at Rosenkrands simpelthen var stik-i-rend-dreng for en flok af VKO-reaktionens sorte lakajer – som zionisterne Bent Blüdnikow og Arne Notkin og DR kulturredaktør Morten Hesseldahl, der havde organiseret og instrueret showet, der lignede et forsinket snigmord på en alsidighed, der ikke længere eksisterer i prime time.

Hverken hos det skræmte DR, på DR2, hvor Deadline er blevet en udklækningsanstalt for sortklædte lakajer, eller på TV2, der har lagt sig i hælene på FoxNews.

Bent Jensen, Bent Blüdnikow og Morten Hesseldahl var medstiftere af den nyliberale sorte ’tænketank’ Cepos. ’Sandhedsvidnerne’ er en indspist klike med hang til spor- og svinehund.

Netavisen 13. oktober 2010


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne