International ungdomslejr 2010 Tyrkiet 3.-13. august

Den 22. internationale anti-fascistiske og anti-imperialistiske ungdomslejr finder sted i Tyrkiet, i Izmirs skønne omgivelser fra den3-13 august med lejr-området lige ud til det ægæiske hav.

Der kommer unge fra stort set alle verdensdele – og alle unge, der er antifascister, antiracister eller antiimperialister, er velkomne.

Mange vil være unge, der repræsenterer forskellige ungdomspartier, ungdomsorganisationer eller studieorganisationer, men det er på ingen måde et krav for deltagelse. Det er en fantastisk mulighed for at lære revolutionære og kæmpende unge fra hele verden at kende – og få noget at vide om deres kamp.
Mange vil bidrage til lejren med udstillinger, dokumentarer og materialer og oplæg, der beskriver og fortæller om situationen i det land de kommer fra, de problemstillinger de oplever, de kampe de kæmper osv.

Der vil også være oplæg og paneler omkring hoved emner som ”Krig, fred og ungdommen”, ”For gratis og demokratisk uddannelse”, ”Den økonomiske krise og ungdoms-arbejdsløshed” og ”Klima og miljøkamp” vil blive belyst med forskellige internationale vinkler.

Der vil være mulighed for at få oversættelse til tysk, engelsk, spansk, fransk, russisk og arabisk under oplæggene.

I løbet af de 10 dage lejren foregår på er der mulighed for at komme på udflugter til f.eks. Selcuk, Kusadasi eller oldtidsbyen Efesos, som er en af ’verdens syv vidundere’, og hvor mange grundsten til det demokrati vi kender i dag blev lagt.

Se også
Appel fra International Ungdomslejr i Tyrkiet 3.- 12. august: Hvor er verdens centrum?

DKU dansk hovedarrangør

For 4 år siden blev den internationale ungdomslejr afhold i DK, med DKU som hovedarrangør, og DKU sender da også en gruppe afsted til denne lejr. Ligesom en gruppe deltog i den seneste lejr i 2008 i Rio de Janeiro (Brasillien). Lejrene finder sted hvert andet år på forskellige kontinenter.

DKU holder infomøde om lejren mandag d. 7. juni kl. 17 i Oktober Bogbutik (Egilsgade 24, 2300 Kbh S).

Man behøver selvfølgelig ikke være med i DKU for at deltage i denne lejr, eller rejse sammen med gruppen fra DKU.

Lejren koster 100 euro svarende til ca. 750 kr. Rejseudgifter er på egen regning, og flybilletter ligger på omkring 2500 tur-retur-

For mere info på engelsk på nettet:

www.iaayouthcamp.com

Facebook: 2010 INTERNATIONAL YOUTH CAMP, har allerede over 5000 fans!

Tilmelding og spørgsmål til den danske gruppe: dku@dku99.dk

Arbejde, uddannelse og fred!


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater