En poetisk udlægning af fredens muligheder

FredsVagten otte år

FredsVagten har 19. oktober stået sin daglige protest mod Danmarks deltagelse i terrorkrigene i otte år, svarende til 2923 dage.
På dagen skifter vi vore kulørte faner ud med sorte på selve vagten. Derudover har vi ikke p.t. noget program, men det kan aldrig vides, hvad vi finder på hen ad vejen.

Vi runder dagen af med et flot program i Christianshavns Beboerhus fra kl. 19 til 23, hvor vi har booket cafeen i stuen.

Der vil være musik af Fin Alfred [www.finalfred.dk] (vi bemærker navnet ’find al fred’, ’final fred’ 😉 og Søren Korshøj [www.soerenkorshoej.dk].
Og måske flere, hvis dygtige og fredselskende musikere/kunstnere lægger vejen forbi og der er luft i programmet. Der vil endvidere blive sunget en fællessang eller tre.

Der vil være taler af forskellige, og igen afhængigt af tid og rum, måske åben talerstol i demokratiets og ytringsfrihedens navn. Det er i skrivende stund endnu ikke besluttet, hvem der bliver aftenens hovedtaler.

Det hele er aldeles gratis til benefice for FredsVagtens store indsats. På den anden side vil vi dog opfordre til at støtte os med en skærv til vor fortsatte økologiske og regnbuefarvede indsats for fred i verden. Vi vil endvidere medbringe en smule fredsmerchandice.

Endelig vil PiiSarT [www.piisart.dk] uddele en fredspris. Vi bemærker, at det er PiiSarT, der har produceret den smukke kinesiske fredsfane, der hver dag pryder FredsVagten og p.t. forsiden af www.fredsvagt.dk med sit ’Hre Ping’.

Velkommen
Leif Poulsen & Bo Richardt
fredsvagter

PS: Vi minder om, at Regnbuen opstår der, hvor der er en god kombination af sol og regn, de to faktorer, der sammen sikrer livet gennem grøden.

Netavisen 7. oktober 2009


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater