VKO-aftale skal lægge låg på debat om EUs stigende magt

Af Folkebevægelsen mod EU

– Det handler ikke om den ene eller anden udlændingepolitik, men om at befolkningerne får mindre at skulle have sagt, udtaler Søren Søndergaard fra Folkebevægelsen mod EU og konstaterer, af en løve faldt ned som et lam

Med aftalen med regeringen er Dansk Folkeparti, som ellers var faret op som en løve over EUs overhøjhed over det danske folketing, faldet ned som et lam. Det konstaterer Folkebevægelsen mod EU.
 
– For Folkebevægelsen har sommerens debat ikke handlet om den ene eller anden udlændingepolitik, men om det er EU eller det demokratiske valgte folketing, som bestemmer politikken i Danmark, udtaler Søren Søndergaard medlem af EU-parlamentet for Folkebevægelsen mod EU.
 
– Vi har set EU-domstolens seneste domme mod strejkeretten og på udlændingeområdet som en sørgelig dokumentation af, at EU får mere og mere magt, mens befolkningerne i de enkelte lande for mindre og mindre at skulle have sagt, siger Søren Søndergaard og tilføjer:
 
– Med dagens aftale ønsker regeringen og Dansk Folkeparti at lægge låg på denne meget vigtige debat for i stedet at snakke endnu flere stramninger på udlændingeområdet. Men debatten om EUs magt er kommet for at blive. Folkebevægelsen vil sørge for at den kommer til at indtage en central rolle i valgkampen op til valget til EU-parlamentet i 2009. Vi er sikre på, at flertallet af den danske befolkning ikke ønsker mere magt til EU.

Netavisen 23. september 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne