SF-toppen klar til krig for unionen

Af Folkebevægelsen mod EU

EU ArmySFs forsvarsordfører Holger K. Nielsen og partiformand Villy Søvndal udtaler, at de er klar til at sende danske soldater i kamp uden FN-mandat.

– SF-ledernes moralske ophørsudslag på EU-området, når nye højder. EUs militære samarbejde kræver ikke FN-mandat – derfor gør Villy og Holger heller ikke, udtaler Karina Rohr Sørensen, talsperson for Folkebevægelsen mod EU, og fortsætter:

– For mindre end et år siden viste en meningsmåling, at tre ud af fire danskere kræver FN-mandat for at danske soldater skal sendes i krig. Blandt SFs vælgere krævede mere end 9 ud af 10 danskere FN-mandat. Villy og Holger er helt ude at trit med befolkningen og deres vælgere. Deres kursskifte er reelt dikteret fra Bruxelles, da FN-mandat ikke er en forudsætning for EUs militære aktioner. Og SF-toppen vil åbenbart så gerne i krig for unionen.

– EUs militære aktioner ledes ofte af tidligere kolonimagter, som stadig har politiske og økonomiske interesser i de lande, de opererer i. Fredsskabende og humanitære opgaver bør løses i neutralt FN-regi, siger Karina Rohr Sørensen.

Netavisen 13. september 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater