Må EUs medlemslande selv bestemme om de skal have folkeafstemning?

Af Folkebevægelsen mod EU

The Times fortæller onsdag, at Storbritanniens premiereminister Gordon Brown og Frankrigs præsident Nicolas Sarkozy har ringet til Portugals premiereminister Jose Socrates af frygt for overvejelser om en portugisisk folkeafstemning om EU-forfatningen – den såkaldte Lissabon-traktat.

– Er Brown og Sarkozy med i EUs tæskehold mod enhver afvigende tanke i retning af at spørge befolkningerne? Kan EUs medlemslande ikke længere selv bestemme om de skal have folkeafstemning uden den form for indgreb?, spørger Ditte Staun, som er talsperson for Folkebevægelsen mod EU.

– Statsminister Anders Fogh Rasmussen og den danske regering bør straks tage afstand fra den britisk-franske indblanding i interne portugisiske anliggender.

Læs mere på Folkebevægelsens hjemmeside – www.euafstemning.dk

Netavisen 12. januar 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne