Århus: Anne-Marie Helger hjalp på humøret

Fotoreportage Kommunistisk Politik

Anne Marie Helger hjalp på humøret hos de omkring 10.000 demonstranter i Århus, hvor gymnasieelever og offentlige ansatte fra det meste af Østjylland havde fundet sammen om at komme til Rådhuspladsen (gratis busser blev stillet til rådighed).

Demo Århus 2. oktober 2007

Men med sidste års kæmpe manifestationer stadig i erindring, stod dagens arrangement lidt i skyggen som en flad flinkeskole. Selveste LO-sekretær Harald Børsting – måske kommende boss for LO – gæstede Århus som hovedtaler, og fik selskab af Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening, og ny formand for de kommunalt ansattes forhandlingsorganisation KTO (efter en strid med FOA om at hæve lønnen for de dårligst betalte mest).

Anne Marie Helger med praktøse

Kun Annemarie Helger fik sat gode pointer hjem og overstrålede alle, da hun iklædt udstyr til håndtering af affald præsenterede d’herrer fra den kongelige fagbevægelse.

Sosu og Anne Marie Helger

Grin

Ingen af de mange nedskæringsramte klubber og kultur institutioner, ingen af de lukningstruede hospitaler eller andre uhyggelige begivenheder fra virkelighedens Østjylland var inviteret. Ingen kamp blev understøttet.

Protest

Mange af de fremmødte viste dog, at der er liv derude, og politikerne ikke kan sove roligt når næste slag skal slåes.

Mer i løn - Flere hænder

 

Velfærd til alle

Se også disse fotoreportager:

København: Stop nedkæringerne! Flere hænder! Mere i løn!

Odense: Omkring 7000 til velfærdsdemonstration

Netavisen 2. oktober 2007


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater