Protest mod nedrivning

Nedrivningen af Ungdomshuset er i gang

Forældre for Flere Ungdomshuse skriver i en pressemeddelelse:
– Det er en stort tab og en sorg for os alle og en utilgivelig fejltagelse af politikerne.
Det er et kulturmord og et hån mod alle der arbejder for kulturel mangfoldighed, frirum og alternativ kultur. Det er skammeligt, at dette kan finde sted i et rigt og såkaldt demokratisk samfund. Dybest set har det ikke handlet om andet, end at udradere en alternativ kultur og berige en inhuman fanatisk sekt med mange millioner kroner.
Pressemeddelelsen slutter med ordene “Kampen fortsætter!”

Ungdomshusets pressegruppe skriver i en pressemeddelelse, at de konsekvent har foreslået, at kommunen skaffede Faderhuset en tom byggegrund, i stedet for at de skulle rive Ungdomshuset ned.
Men det har politikerne konsekvent nægtet, skriver pressegruppen. Det betyder nu slutningen for en mere end 100 år gammelt samlingssted.

Politikerne med Ritt Bjerregårds socialdemokrater i spidsen har konsekvent overhørt alle protester og kravet om at bevare Jagtvej 69.
De bærer hovedansvaret for vandalismen.

De har haft så travlt med at få huset revet ned, at Kommunen ikke har overholdt loven: Den normale klagefrist over nedrivningsbeslutningen på fire uger er ikke blevet overholdt. Huset rives ned, uden at de juridiske protester, som er afgivet rettidigt, bliver behandlet.

Nedrivningen foregår også i strid med alle regler – uden afdækning og med mængder af farligt støv, der sendes ud over Nørrebrio.

Som hele resten af nedrivningsaktionen er det foregået med nervøs hurtighed, under dække og formummet – som en tyv om natten.

Netavisen 5. marts


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne