Farlige forbindelser

Apropos den sammenbrudte ‘kommunistiske samling’
Netkommentar af -fsk

Borgerskabets had mod den organiserede del af ungdommen og arbejderklassen slår gang på gang ud i agentvirksomhed med destruktion for øje.

Agenter rekrutteres ikke sjældent blandt de brodne kar i bevægelserne selv eller blandt borgerskabets stokkonservative familier, mens provokatører og meddelere gerne melder sig frivilligt fra sergent- eller politiskolens tæskehold.
Hærens officerselite og dele af rigets mest magtfulde mennesker har ikke kun samme politiske anskuelser, men har også egne udemokratiske netværk.

Historien dokumenterer, at der findes agenter, der har arbejdet under PET, CIA, eller socialdemokratiet – eller alle tre på en gang – i alle progressive bevægelser og partier i alle lande ned gennem hele historien. Det er en kendsgerning.
Alligevel er denne lære er blevet stemplet som ekstrem paranoia, forfølgelsesvanvid, konspirationshistorier og meget andet.
Ved siden af direkte indblanding findes der et magtmiddel der åbner døren hos de fleste: penge.

Tre (tidligere fire) mindre partier i Danmark, på den revisionistiske vestrefløj, har brugt næsten 8 år på et morads af meningsløse diskussioner om sammenlægning.
Alt imens har de ikke holdt sig tilbage for at ødelægge fredsbevægelsen, UD af EU kampen, og de få elementer af progressive i fagbevægelsen.

Det viser sig, at de har holdt folk for nar, der var aldrig et reelt ønske fra nogen parter om at gå sammen, der var kun en fingeret udmattelseskamp om ledelsen.
Målet var reelt set hele tiden at nedbryde den marxistisk-leninistiske bevægelse og dens presse.

Derfor har de fælles diskussioner kun foregået i små bitte lukkede udvalg.
Dagbladet Arbejderen er fortsat blevet udgivet under hele nedbrydningsprocessen som omdrejningspunkt, og reelt den eneste grund til at partierne har kunnet motivere almindelige medlemmer til at deltage i alt dette pacificerende antikommunistiske ævl og kævl.

Nu er illusionerne bristet, støvet vil snart lægge sig over de væltede skeletter. Der bliver ingen sammenlægning.
Hvad så med bladet?
I hele perioden er det netop de usynlige midler fra de borgerskabets fonde, der har holdt maskinen kørende.
Tiden vil vise om det har fundet en ny grund til at forsætte udgivelsen.

Netavisen 11. oktober 2005


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne