Protest foran den israelske ambassadeLørdag den 18. september kl. 14

Lørdag den 18. september kl. 14-16 er Boykot Israel Kampagnen arrangør af et protest- og solidaritetsarrangement ved den israelske ambassade, Lundevangsvej 4, Hellerup.

Datoen er valgt, fordi den falder sammen med årsdagen for massakren mod flygtningelejrene Sabra og Shatila for 22 år siden. Arrangementet mindes ofrene fra dengang og udtrykker samtidig protest mod Israels apartheid-mur, som Den Internationale Domstol i Haag netop har kendt ulovlig.

Ved arrangementet vil der være et afvekslende program med kulturelle indslag og talere, blandt andre Pernille Frahm, formand for Dansk Palæstinensisk Venskabsforening. Aktivister vil også opføre en ‘mobil mur’.

Protest- og solidaritetsarrangementet støttes af organisationer som Dansk El-forbund, Bryggeriarbejdernes Fagforening, LFS, SiD’s Palæstina-Gruppe, Dansk Palæstinensisk Venskabsforening, Palæstina Fredsvagterne, Menneskerettighedsmarchen, 5 Million Peoples March, Internationalt Forum, Demos, Enhedslisten, APK, KPID, DKP/ML samt kunstnere som Kirsten Thorup, Bente Hansen, Erik og Sara Stinus og Savage Rose.

Netavisen 9. september 2004


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne