Kæmpe Christiania demo den 22. maj

Af Forsvar Christiania Initiativet
www.forsvarchristiania.dk

Forsvar Christiania Initiativet har igennem den sidste måned mødtes hver uge og udført en lang række aktiviteter for at informere om regeringens lovforslag – L205, der såfremt det vedtages vil gøre ideen Christiania til en saga blot.

Regeringen vil have lovforslaget gennemført inden d. 5. juni, så det er nu vi har brug for at bakke op om hinanden. Dette er ikke blot kampen for 800 boliger, men også for Christiania som et temmelig succesfuldt eksempel på at tingene kan gøres anderledes og det har vi alle gavn af, at blive mindet om.

Opdelingen i de såkaldte blandede ejerformer, med ejer- og andelslejligheder, vil gøre christianitterne til spekulanter og derved hamre en splittende kile ind i vores adelsmærke, nemlig en naturlig bosætning mellem de ressourcesvage og de ressourcestærke beboere. Den vej går den slags nemlig ganske automatisk.
Du kan på hjemmesiden læse om lovforslagets konsekvenser i små etaper.

D. 1. maj var vi 7000 mennesker der sammen gik til Fælledparken…

LØRDAG D. 22. MAJ ER DER KÆMPE DEMONSTRATION FRA CHRISTIANIA – OG KONCERT PÅ CHRISTIANSBORG
Vi starter med opvarmning fra kl. 12-15 på Christiania med live musik, dj’s og hygge.
Kl. 15 går vi i optog fra Christiania – rundt i byen – til Christiansborg

Der kommer en masse fede navne og spiller- indtil nu kan vi nævne Det Brune Punktum, Johnny Hefty og Jøden, Mc Clemens og Blå Øjne

Koncerten slutter kl 22 – tag gerne et tæppe med…

Der vil være flere fest- og lydvogne og vi opfordrer alle til at bidrage med sjove indslag og happenings i demoen. Vi drømmer om en fredelig kæmpe demo fyldt med kærlige og sjove udtryk og opfordrer alle til at bidrage til dette.

Alle der ønsker at bidrage med et eller andet og støtte op om projektet kan skrive til følgende mail: info@forsvarchristiania.dk

Udover en masse sjove og kærlige udtryk i demoen, har vi specielt brug for følgende:

FLYERS:
Der skal deles en masse flyers ud i hele landet, så vi kan blive rigtig mange inde på slotspladsen d. 22. maj. Alle der bor i København bedes hente flyers i Det Grønne Rum på Christiania (lige før Indkøberen). Vi opfordrer alle til at sende til deres venner og bekendte på Fyn, Jylland og resten af Sjælland og verden!

INDSAMLERE:
Der er brug for nogle folk der vil samle underskrifter og donationer fra d. 15 til og med d. 22. maj under dfemonstrationen. Vi afleverede 53600 underskrifter inden 1. behandlingen af L205. D. 18. maj til 2. behandlingen vil der blive afleveret yderligere ca. 40.000 underskrifter.
Det kunne være rigtig fedt at samle en ny portion inden 3 behandlingen…
Gå ned i Det Grønne Rum på Christiania (lige før Indkøberen) og hent en underskriftsindsamlingsliste, eller find den på hjemmesiden.

VAGTER:
Skriv til mailen hvis du har lyst til at hjælpe med at holde lidt styr på demoen d. 22. maj og hjælpe dem der kommer til at slå en tå.

Vi glæder os til at høre fra jer og se jer alle sammen på Christiania d. 22. maj kl.12.

Vi ses….

”Det er dejligt at være menneske” (Jonas 5 år)

Forsvar Christiania Initiativet

Netavisen 14. maj 2004


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne