Sydfynboer m.fl. mod krig

Overalt i landet dannes der i øjeblikket nye lokale fredsgrupper. I København er der inden for den seneste uge blevet oprettet lokale grupper mod krigen på Nørrebro og i Brønshøj/Husum. På en række gymnasier landet over, i København f.eks. på Christianshavn Gymnasium og Det fri Gymnasium, oprettes grupper. Det samme gælder for universiteterne. På Fyn er ‘Nej til krig – Sydfyn’ netop gået i gang med at arbejde.

Den nystartede fredsgruppe “Nej til krig – Sydfyn” vil mobilisere mod krig i Irak.

I denne kommende tid vil gruppen gå på gaden og lave arrangementer i Svendborg og desuden vil man forsøge at sende en bus til demonstration i København lørdag 15/2 . Den dag vil der verden over blive demonstreret verden over i hovedstæderne, under parolen “Ingen krig mod Irak”.

Jesper Kiel fra Nej til Krig udtaler:
“De seneste udtalelser fra George W. Bush er meget foruroligende. USA ønsker tilsyneladende at føre krig uanset om der er beviser for at Irak har masseødelæggelsesvåben. Det viser med al tydelighed, at det invirkeligheden handler om kontrollen med Iraks olie”.

Nej til krig – Sydfyn bebuder på linie med andre grupper landet over man vil arrangere demonstrationer samme aften hvis krigen kommer. I Svendborg opfodres man til at møde op kl. 20 på Gerrits Plads. Nej til krig Sydfyn holder næste møde torsdag 23/1 kl. 20 i Møllergade 108 og alle der vil gøre en aktiv indsat mod krig er velkomne.

Landet rundt opstår der grupper som ‘Nej til krig – Sydfyn’ – Se her Stop Terrorkrigens liste over antikrigsinitiativer opstået efter Afghanistankrigen og under truslen om en krig mod Irak. Her kan du se om der er en lokal gruppe, du kan gå med i. Listen er ufuldstændig: Hvis din by eller gymnasium eller uddannelsessted eller arbejdsplads mangler – så ret op på det og dan en gruppe sammen med andre krigsmodstandere: Det er i al fald to ud af tre danskere! Se
Krigsmodstand landet rundt Stop Terrorkrigen

Kontakt til ‘Nej til krig – Sydfyn’:
Jesper Kiel

Møllergade 108
5700 Svendborg
tlf 62 21 93 44
E-mail: jesper_kiel@mail.dk

Netavisen 22. februar 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater