Flot resultat af den økonomiske indsamling: 210.000 kr.

Den økonomiske indsamling til Arbejderpartiet Kommunisterne og Kommunistisk Politik sluttede sammen med årets sidste dag. Resultatet blev rigtigt flot. Rundt omkring tælles de sidste penge sammen, men sikkert er det, at indsamlingen runder de 210.000 kr. Derfor en stor tak for alle de mange bidrag.

Hver en krone (og vi behøver heldigvis ikke skrive euro) betyder noget og vil komme til gavn.
For resultatet betyder, at en ny trykmaskine er i hus. Det nye år kan begyndes med en vigtig udvidelse af den revolutionære presse til at omfatte en egentlig pjece og bogproduktion. En side der længe har været savnet og hvor materialet har ophobet sig – klar til trykning og videre ud gennem de mange hænder til gamle og nye læsere.
Allerførst på listen over bøger står den gamle kommunist Anker Holms selvbiografi, som også er et rids af den danske kommunismes historie i det 20. århundrede.
Nu går arbejdet i gang med indkøb, indretning og klargøring af lokaler og teknik.

Den revolutionære teori og politik har det bedst, når den bliver brugt, studeret og diskuteret. Med de omfattende begivenheder i klassekampen, internationale krige og konflikter som imperialistmagterne skærper i et stadig hurtigere tempo er der brug den revolutionære viden der kan skære igennem.

Vi har i det forløbne år kastet os i skabelsen af det elektroniske dagblad på nettet og dermed den nyeste teknologi og formidling af viden. Det er blevet en stor succes. Men det betyder ikke at vi smider gode afprøvede sider, som den trykte pjece og bog, ud med badevandet. Tværtimod vil vi bruge alle de midler der er for at udvikle og viderebringe den alternative revolutionære presse og dens synspunkter.
Endnu engang tak til alle for det flotte resultat.

Alle læsere ønskes ET RØDT NYTÅR

Kommunistisk Politik 1. januar 2002


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne