Landskonference for Palæstina-solidaritet lørdag den 2. februar i Odense

Tidligere på året hvor en række Palæstinavenner og Palæstina-initiativer mødtes i Odense, blev det besluttet at gøre Odense til vært for en ny konference i begyndelsen af 2002. Datoen er nu endelig fastlagt til at være lørdag den 2. februar 2002 i Internationalt Hus.

På mødet vil der bl.a. blive diskuteret den ekstremt desperate situation det palæstinensiske folk udsættes for af den Israelske besættelsesmagt på trods af gentagne FN resolutioner samt hvad der kan gøres i fællesskab. Det er meget presserende, at der nu udvikles et verdensomspændende pres på den Israelske besættelsesmagt. Israels trampen på folkeretten, på verdenssamfundets beslutninger og konventioner må have et modsvar. Derfor vil der også blive diskuteret bl.a. landsopbakning om en boykot Israel kampagne i Danmark.

Til orientering kan oplyses at der allerede eksisterer boykot kampagner i bl.a. Sverige, Norge, England.
Sverige: Palestinagrupperna i Sverige (PGS)
Norge: Boikott Israel
England: Palestine Solidarity Campaign (PSC)

Nærmere oplysninger vil fremkomme straks i begyndelsen af januar.

Mahmoud Abo Chouk – tlf 27283818

Henning Paaske Jensen – tlf. 20953217

Bent Hansen, Kolding

Palæstina initiativet i Odense


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne