Schröders EU

Det tyske Socialdemokrati SPDs plan for Forbundsstat EU er ikke begrænset til eu-regering og tokammerparlament. Der er mange andre supermagtstiltag på programmet.

Det opsigtsvækkende tyske forslag, der straks har angivet dagsordenen for unionsdiskussionen overalt, er nu offentliggjort i sin helhed af SPD. Og der er langt flere forslag på programmet end der hidtil har været inde i diskussionen.

Blandt andet vil Schröder have en fælles lønpolitik for hele Unionen. Han forestiller sig også selvstændig EU-krigsførelse uden om NATO – og oprettelsen af et fælleseuropæisk politi på basis af det nuværende Europol og suppleret med et al-europæisk grænsepoliti til beskyttelse af forbundsstatens (og Fort Europas) ydre grænser.

Netavisen 10. maj 2001

Læs planen ‘Ansvar for Europa’ (også på engelsk) http://www.spd.de/


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater