Oktober Støttekreds KPnetTVKPnetavisenkpnet.dk
Vær med til sikre og udvikle de alternative folkelige medier

Bliv medlem af Oktober Støttekreds


Det bliver stadig vigtigere med opbygningen af folkelige og alternative medier, der kan imødegå de borgerlige mainstream-mediers daglige hjernevask.Med ’undergrundsmedier’ som KPnetTV, den daglige netavis kpnet.dk, KPnetBlogs, facebooksiden KPnetavisen og månedsbladet Kommunistisk Politik (i pdf-udgaven) stiller Oktober Forlag mængder af nyheder, informationer og analyser gratis til rådighed til brug for kampene imod nedskæringspolitik, det nyliberale EU, krig og fascisme – for et andet samfund og en bedre verden.

Kommunistisk Politik har i mere end 15 år analyseret den danske og internationale klassekamp, på højde - eller tilmed undertiden på forkant - med begivenhederne. Alle numre ligger på nettet, siden 2001 som pdf.

Kpnet.dk har siden årtusindeskiftet været en daglig netavis, og i de seneste fire år har KPnetTV med sine reportager fra gaden været en fremragende kilde til ved selvsyn at følge med i ungdommens, arbejdernes og de folkelige bevægelsers kamp.

Facebooksiden KPnetavisen giver hver dag et opdateret overblik med kommentarer og læserdebat.

Tilsammen giver de fire medier et nødvendigt overblik og tiltrængte redskaber til at forholde sig i en stadig mere skærpet kamp mellem den herskende klasse og det store flertal.


Klik på ikonerne herunder for at komme til de fire medier


kpnet.dk KPnetTV KPnetavisen Kommunistisk Politik i PDF Mail redaktionen

Se også

KPnetBlogs


Gratis koster penge

Det hele stilles gratis til rådighed for alle interesserede gennem internettet.

Men det er ikke gratis at gøre det og holde kvalitetsinformation på nettet. Oktober Forlag modtager hverken statsstøtte eller har kommercielle annonceindtægter.

Det trykte blad Kommunistisk Politik er med sine abonnementsindtægter den eneste egentlige indtægtskilde til alle disse aktiviteter – men også Kommunistisk Politik lægges gratis på nettet ved udgivelsen, samtidig med at abonnenterne modtager bladet med posten.

Derfor opfordres alle, der bruger og er glade for disse medier, til at være med til at holde dem levende på nettet og sikre deres videre udvikling. Dels gennem økonomiske bidrag, dels ved at melde sig ind i Oktober Støttekreds, dels ved at være med til at udbrede kendskabet til dem.


Se mere om hvordan støttebidrag kan indbetales nederst på sidenBliv medlem af Oktober Støttekreds

Venner og støtter af disse alternative medier og af Oktober-butikkerne i København, Århus og Odense har dannet en landsdækkende forening – Oktober Støttekreds – for at sikre deres drift og udvikling. Det er samtidig en videreførelse af Foreningen Oktober.

Bliv støttekredsmedlem nu. Det koster 100,- kr. om året, 150,- kr. for par.

Som medlem modtager man jævnlige nyhedsbreve, oplysninger om støttearrangementer, aktiviteter i butikkerne og meget mere.

Brug nedenstående kupon - eller send en mail med oplysning om navn – adresse – og mail til:

stottekreds@oktobernet.dk

Man kan også skrive til:
Oktober Bogcafe - Vesterfælledvej 1B - 1750 København V.


Teksten fortsætter under Støttekreds-kupon'en

Støttekredsen

Oktober StøttekredsJeg ønsker at blive medlem af Oktober Støttekreds (100 kr. årligt, - 150,- for par)


Jeg indbetaler selv kontingent og/eller støttebidrag på nedenstående bank- eller giro konto


Jeg ønsker at få girokort tilsendt


* *
* Skal udfyldes.

Økonomiske bidrag


Lige nu arbejdes der på at udvikle og modernisere hjemmeside kpnet.dk så mange nye tekniske muligheder – ikke mindst interaktive – kan blive taget i anvendelse, og designet gøres mere indbydende og let anvendeligt.

Støt med hvad du kan undvære. Både engangsbeløb og – endnu bedre – et fast månedligt støttebeløb.

Alt modtages med tak. Der er brug for det.

Alle beløb kan indsættes/indbetales på:


Bankkonto
1551 - 166 34 271

eller

Oktober Forlag
Giro 1-663-4271

På forhånd tak !

 

Oktober Støttekreds findes også på hjemmesiden
oktobernet.dk

 

- End -