Oktober Støttekreds KPnetTVKPnetavisenkpnet.dk
Vær med til sikre og udvikle de alternative folkelige medier

Bliv medlem af Oktober Støttekreds


Det bliver stadig vigtigere med opbygningen af folkelige og alternative medier, der kan imødegå de borgerlige mainstream-mediers daglige hjernevask.Med ’undergrundsmedier’ som den daglige netavis kpnet.dk, stiller Oktober Forlag mængder af nyheder, informationer og analyser gratis til rådighed til brug for kampene imod nedskæringspolitik, det nyliberale EU, krig og fascisme – for et andet samfund og en bedre verden.

Kommunistisk Politik har siden 1997 analyseret den danske og internationale klassekamp, på højde - eller tilmed undertiden på forkant - med begivenhederne.

Kpnet.dk giver overblik og tiltrængte redskaber til at forholde sig i en stadig mere skærpet kamp mellem den herskende klasse og det store flertal.


Klik på ikonerne herunder


kpnet.dk KPnetTV KPnetavisen Kommunistisk Politik i PDF

Se også

KPnetBlogs


Gratis koster penge

Det hele stilles gratis til rådighed for alle interesserede gennem internettet.

Men det er ikke gratis at gøre det og holde kvalitetsinformation på nettet. Oktober Forlag modtager hverken statsstøtte eller har kommercielle annonceindtægter.

Bliv medlem af Oktober Støttekreds

Venner og støtter af disse alternative medier og af Oktober-butikkerne i København, Århus og Odense har dannet en landsdækkende forening – Oktober Støttekreds – for at sikre deres drift og udvikling. Det er samtidig en videreførelse af Foreningen Oktober.

Bliv støttekredsmedlem nu. Det koster 100,- kr. om året, 150,- kr. for par.

Som medlem modtager man nyhedsbreve, oplysninger om støttearrangementer, aktiviteter i butikkerne og meget mere.


Bankkonto
1551 - 166 34 271

eller

Oktober Forlag
Giro 1-663-4271

 

 

- End -