Terrorsigtet forening: Sidste retsmøde om Oprør fredag

Pressemeddelelse
Foreningen Oprør

Den sidste dag i sagen mod Foreningen Oprør er nu på fredag 15. januar 2010, kl. 9.30.-15.30 i Københavns Byrets 6. afdeling.

Retssagen er et resultat af Foreningen Oprørs opsigtsvækkende udfordring af ’terrorlovgivningen’. En lovgivning, der udstøder sociale og politiske bevægelser fra den internationale politiske dialog. 

”Vi er ganske glade for at have rejst problemet på en så udfordrende måde, også uanset afgørelsen,” siger tiltalte Patrick Mac Manus, ”Projektet er båret både af humor og dyb alvor”. 

Onsdag den 20. januar afholder Foreningen Oprør et offentligt møde: Terrorlovenes konsekvenser i forhold til de politiske rettigheder. I panelet er Professor dr.jur. Ole Espersen,  Advokat Hanne Reumert og  Ph.d. Peter Vedel Kessing, Institut for Menneskerettigheder. Mødet finder sted kl. 17.30-21.00 i Verdenskulturcentret, Nørre Alle 7, 2200 Nørrebro.

For Foreningen Oprør ville en ophævelse af terrorlovgivningen være at vende tilbage til virkelighedens historie. Folkeligt oprør er en historisk kendsgerning og i visse tilfælde en stadig nødvendighed. 

Netavisen 13. januar 2010   


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater