Flot demonstration i Århus

Af Antiracistisk Netværk – Århus 11. oktober 2008

Antiracistisk Netværk – Århus er stolte og glade over en veloverstået demonstration i dag i Århus. Op mod 1.000 mennesker støttede op om budskabet “Nej til racisme”, “Stop hate crimes” og “Ingen nazisme i vores by”.

Selvom den racistiske hooligangruppe White Pride forsøgte at provokere til slagsmål i Jægergaardsgade forløb arrangementet uden problemer.

– Vi vil gerne sige tak til alle de mennesker som trodsede de seneste dages negativ medie-omtale, og gik på gaden for at give Århus smilet tilbage. Der er brug for en bred, folkelig afstandstagen fra de voldelige racister og nazister som forsøger at gøre Århus til deres, udtaler Peter Bonfils, talsmand for Anri-racistisk Netværk i Århus.

Det var en særlig fornøjelse, at høre forkvinde for FOA i Århus Kirsten Normann Andersen tale fra demonstrationens højtalervogn. Hun var spruget til i sidste øjeblik, da et par talere desværre meldte afbud.

– Det nytter ikke noget at lade sig skræmme af presse-hetz. Det er vigtigt at sige fra overfor racisme, vold og nazisme for at undgår at White Pride får lov til at dominere, udtaler Kirsten Normann Andersen.

Netavisen 12. oktober 2008


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater