Nyheder vi gerne ville læse i den danske ’frie’ presse

Kommunistisk Politk 12, 2012

Ytringsfriheden undermineres af fransk højesteretsdom

22. maj 2012: En aktivist der deltog i en BDS-aktion, blev i dag ved Højesteret i Bordeaux dømt for at have deltaget i aktionen. Rettens påstand var at Sakina Arnaud havde ”tilskyndet til diskrimination, had eller vold”.

Den hun gjorde var at dele løbesedler ud i en H&M butik med opfordring til ikke at købe deres varer, fordi H&M var i gang med at etablere butikskæden i de ulovlige israelske bosættelser.

I en tilsvarende dom fra 8. juli sidste år hed det ellers, at ”Siden appellen til boykot af israelske produkter, er formuleret af en borger af politiske årsager, og det er en del af en politisk debat om den israelsk-palæstinensiske konflikt, en debat, der fokuserer på et spørgsmål af generel international rækkevidde, er loven om tilskyndelse til forskelsbehandling baseret på tilhørsforholdet til en nation ikke taget i brug.”

Andre aktivister bragtes for retten den 24. maj, men der foreligger ikke en dom i den sag endnu.
BDS i Frankrig fordømmer dommen og siger: Vi fortsætter med at boykotte staten Israel indtil den følger international lov.

Polske biavlere sparker Monsanto ud af bikuben, GMO-majs forbydes

30. maj 2012: Tusindvis af biavlere gik på gaden i protest mod at både MON18 (den genetisk modificerede majs) og de kemikalier, der tilføjes majsen er medskyldige i det verdensomspændende fænomen Colony Collapse Disorder, hvor hele bisværme pludselig dør. Det polske forbud er den første fomelle anerkendelse af denne sammenhæng.

I marts måned blokerede 9 europæiske lande – Belgien, Storbritannien, Bulgarien, Frankrig, Tyskland, Irland og Slovakiet – med succes det danske formandskabs forsøg på at få tilladt udvidet dyrkning af GMO-afgrøder i Europa. Samtidig forbød Frankrig MON18.

Verdens mest kriminelle forsamling

26. maj 2012: I dag startede Bilderbergmødet i Virginia, USA. Omkring 150 af verdens mest kriminelle elementer mødes i dagene frem til de 2. juni for at aftale hvordan de kan skjule deres kriminelle aktiviteter for verdens befolkning og fordele indtægterne fra udplyndringen af verdens ressourcer og folkenes arbejdskraft.

Nye krige aftales i det skjulte, så krigsindustrien kan blomstre og der lægges retningslinier for hvilke mekanismer, der bedst kan sikre rentable investeringer i deres kriseramte økonomier.

Udenfor står hundredevis af amerikanske borgere og protesterer mod de skjulte aftaler. Politiet har lagt en ring omkring mødet, der hindrer at nogen kriminelle stilles til ansvar for deres handlinger.

Netavisen 14. juni 2012


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater