STOP ISRAELS FOLKEMORD

Boykot Israel Kampagnen har været samlet til landstræf i Odense den 28. juli 2024 og udtaler følgende: 

STOP ISRAELS FOLKEMORD

Boykot Israel – Frit Palæstina

Israels folkemord, der på 10. måned finder sted i Gaza, ligger i direkte forlængelse af Al Nakba i 1947-49 og er udtryk for zionismens mål om mest muligt palæstinensisk jord og færrest muligt palæstinensere. Gaza er blevet bombet til ruiner, mere end 40.000 palæstinensere er blevet dræbt og mange flere såret. Israel bruger bevidst sult som våben ved siden af bomber, vold og terror.

Trods ICJ’s og ICC’s udmeldinger om at Israel begår folkemord og krigsforbrydelser, og erklæringer om at Israels besættelse af Vestbredden og Gaza er folkeretsstridig, så fortsætter de vestlige magthavere deres betingelsesløse støtte til Israel og gør sig medskyldige i folkemordet. Det gælder også den danske regering.

Vreden over det grusomme folkemord og magthavernes opbakning har fået befolkninger over hele verden til at solidarisere sig med det koloniserede palæstinensiske folk. En international Palæstina solidaritetsbevægelse er vokset frem hvis omfang og styrke ikke er set siden Vietnam-bevægelsen. Staten Israel er isoleret i et omfang man ikke tidligere har set, og der stilles i stigende omfang spørgsmålstegn ved zioniststaten Israels legitimitet. Det har gjort magthaverne nervøse. Siden 7. oktober har vi set en stigende repression mod Palæstina solidariteten i form af forbud mod paroler, bannere og organisationer, angreb på aktivister og ytringsfriheden, og med antisemitisme som vigtigt instrument i kriminaliseringsbølgen. Men antizionisme er ikke antisemitisme. Zionisme = racisme = apartheid = etnisk udrensning af palæstinenserne.

Aktivisterne lader sig ikke skræmme, men skærper modstandsviljen og solidariteten. Vi fordømmer den danske regerings medansvar for folkemordet i Gaza. Den har blod på hænderne.

Boykot Israel Kampagnen, der har eksisteret i mere end 20 år, er en del af den internationale solidaritetsbevægelse. I Sydafrika lykkedes det, via væbnet kamp og en stærk international solidaritets- og boykotbevægelse, at vælte apartheidregimet. Det samme kan ske i forhold til det israelske besættelses- og apartheidregime.

Boykot Israel Kampagnen støtter den palæstinensiske modstandskamp i dens forskellige former, herunder væbnet kamp. Vi fortsætter kampagnen med opfordring til generel boykot af staten Israel (dvs. økonomisk, kulturel, akademisk og diplomatisk) indtil Palæstinas befrielse.

STOP FOLKEMORDET I GAZA

STØT DEN PALÆSTINENSISKE MODSTANDSKAMP

FOR RETTEN TIL AT VENDE TILBAGE

FROM THE RIVER TO THE SEA – PALESTINE WILL BE FREE

www.boykotisrael.dk


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater