76 år! Nakbaen fortsætter og det samme gør den palæstinensiske modstand

Udtalelse fra PFLP, Folkefronten til Palæstinas befrielse 15. MAJ 2024

76 ÅR! NAKBAEN FORTSÆTTER OG DET SAMME GØR DEN PALÆSTINENSISKE MODSTAND

I år er det 76-årsdagen for Al Nakba i 1948! Og det palæstinensiske folk udsættes for nye former for Nakba og for fortsat forsøg på etnisk udrensning og folkedrab – på zionismens vej til at likvidere eksistensen af vores folk og den palæstinensiske sag.

I dag finder den moderne tids største forbrydelse sted. Det sker når de zionistiske bander selv, sammen med deres kolonialistiske og reaktionære håndlangere, praktiserer den mest beskidte proces med udryddelse, racisme, bosættelse og judaisering og beviser at den zionistiske stat er en menneskefjendtlig stat, moralsk forfalden. Denne stat forsøger forgæves at finde en plads til sig selv i vores region.

Vores folks standhaftige kamp og modstand mod Al Nakba gennem alle årene er et levende bevis på deres kærlighed til både deres frihed og deres hjemland. De holder fast i deres historiske rettigheder og deres sags retfærdighed. og deres legendariske standhaftighed i lyset af udslettelseskrigen, de bekræfter at modstanden fortsætter, så længe besættelsen fortsætter, og deres enestående levende kreativitet lærer verdens befolkninger om standhaftighed og tilhørsforhold.

Vi bøjer os dybt i respekt for modstandens styrke i Gaza-striben i løbet af de sidste otte måneder, de vigtige erfaringer fra generationer af palæstinensere, der aldrig overgav sig til kolonimagtens arrogance og tyranni, de holdt fast i hvert jordkorn på jorden. deres jord og plantede en martyr på hver kvadratmeter, de blev plantet i dens jord som oliven, og de fortsatte kampen mod det zionistiske system i alle dets former, lad historien og verden stå i respekt for det standhaftige Gaza og alle dem, der støtter dem – imod den zionistiske militære udryddelsesmaskine.

Læs resten af udtalelsen på Boykot Israel

PFLP: 76 ÅR! NAKBAEN FORTSÆTTER OG DET SAMME GØR DEN PALÆSTINENSISKE MODSTAND

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater