Danmark aktiv deltager i Israels folkemord

Den danske regering og folketingets flertal er en aktiv deltager i Israels folkemord. Det er atter dokumenteret efter at det er kommet frem, at regeringen ser gennem fingre med danske virksomheders eksport af militært udstyr til den israelske hær.

Det er Danwatch der i samarbejde med Information nu har afdækket at den nordjyske virksomhed ”Mydefence” er storleverandør af droner til den israelske hær, som efter den 7. oktober bestilte så meget droneudstyr som muligt! Det har betydet en rekordomsætning for virksomheden.

Krigsindustrien blomstrer i Danmark på trods af, at Danmark har forpligtet sig til ikke at eksportere militært udstyr til krige og konflikter, hvor udstyret risikerer at blive anvendt i strid med menneskerettighederne og krigens regler.

Våbenfabrikanterne er tæt forbundet med staten, ligesom resten af storindustrien. De er pakket ind i hjælpeordninger og eksportfremme. Så Terma, Mydefence og 14 andre våbenfabrikanter kan ubekymret levere udstyr til Israels folkemord.

Eksperter vurderer, at udstyret øger det israelske militærs kapacitet i Gaza betragteligt, skriver Danwatch, som udtaler at udstyret fra MyDefence giver det israelske militær en fantastisk fordel på slagmarken, fordi de bliver i stand til at operere langt mere effektivt under operationer end de ville kunne uden den her type udstyr, der kan spore og jamme droner.

Læs Dansk forsvarsvirksomhed sender militærudstyr til Israel midt under Gaza-krigen


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater