Podcast: For et frit Palæstina

Podcast: For et frit Palæstina – Oplæg ved Hussein Al-Hussein, (Den palæstinensiske Nationalforsamlingen i Danmark). Oplæg og debat om situationen og kampen for et frit Palæstina. Mens Israel har regeringernes opbakning – så har palæstinensernes folkenes og vi må forsætte og udvikle solidaritetsbevægelsen.

Postcast med oplæg og debat: 45 min

Diskussionslysten på konferencen var stor omkring udviklingen af den allerede omfattende solidaritetsbevægelse med det palæstinensiske folks kamp og situationen omkring Palæstina. Der blev delt erfaringer og overvejelser og spørgsmål blev vendt.

I denne nye pjece ”Stop Israels folkemord – For et frit Palæstina” kan du læse mere om årsagerne og baggrunden om det der sker lige nu og hvad vi kan gøre for at stå op imod det?

Pjece: Stop Israels folkemord – For et frit Palæstina 2023 (apk2000.dk)

 

APK’s Novemberkonference d. 11. november, der i år blev afholdt med temaet ”Alternativet til krig og folkemord – hvordan skaber vi det?” med en række spændende og aktuelle oplæg. Nogle af dem vil blive bragt som podcast her på KPnet. Den tager hver år aktuelle spørgsmål for udviklingen af den revolutionære bevægelse i Danmark op i lyset af den socialistiske Oktoberrevolution – den mest skelsættende begivenhed i det 20. århundrede. Den viste vejen til en ny fase i menneskesamfundets historie – til det socialistiske og kommunistiske samfund – mod et samfund uden udbytning og undertrykkelse.

APK og CIPOML har udgivet denne pjece: Pjece: To artikler om oktoberrevolutionen af V.I.Lenin og J.V. Stalin (apk2000.dk)

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater