Gløgg, juletilbud og politik i Oktoberbutikken

Latter og snak blandedes med vredesudbrud og kampvilje blandt de 30, der var mødt frem i Oktober Bogbutik på Vesterfælledvej en kold decemberdag. Vreden gjaldt den nye regering.

Af Lisbet Bonde, APK

Det blev eftermiddagens hovedemne, både i talen der blev holdt og i mange af de fine kommentarer musikeren Kristian Svendsen havde mellem sine sange.

Mere til militæret, mere til arbejdsgiverne, mere til de rige, det er helt hvad vi kunne forvente også inden valget. Hvis man bliver overraskede over det (Enhedslisten m.fl.), så er man fuld af fup.

Enhedslisten slog sig bl.a. op på, at det dog var bedre med Socialdemokratiet end med Løkke og Venstre!

APKs indsamling til Oktober Bogbutik blev også nævnt og der var både mulighed for at købe gløgg og andet til almindelige priser og til en støttepris. Mange valgte det sidste, der blev i alt en indtægt til indsamlingen på 1.500 kr.

Trods folk sad tæt fik en del kigget rundt på boghylderne, og der var fint salg af bøger, plader og t-shirts. Heriblandt af APKs nye udgivelser.

Først og fremmest var det en utrolig hyggelig og munter eftermiddag med gensyn for både gamle og nye venner, flere var i Bogbutikken for første gang, men helt sikkert ikke for sidste.

Tak til Kristian Svendsen for de gode sange. Vi glæder os til et genhør.

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater