Nyt nummer fra Kommunistisk Politik

Nu er det nye nummer af Kommunistisk Politik klar til brug. Læs det online, print det ud eller hent det i Oktober Bogbutikker.I Kommunistisk Politik, der udkommer hvert 14. dag kan du læse om APKs holdninger til vigtige begivenheder i klassekampen – bl.a. hvorfor vi skal styrke kravet til regeringen om at stoppe sin støtte til Israels folkemord. Om spørgsmål i marxismen-leninismen. Om aktuelle udgivelser, som baggrunden palæstinenserne lange kamp, og aktiviteter i APK

Du kan finde og læse tidligere numre af Kommunistisk Politik her:
Kommunistisk Politik

Tryk på forsiden for at hente det nye nummer eller hent avisen i PDF-format her.


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater