Tak for alle bidrag til APK’s økonomiske indsamling!

Tak til KPnets læsere, til partimedlemmer og sympatisører for en vellykket indsamling. Indsamlingen har kun løbet i maj måned, men nåede alligevel op på det flotte resultat af 92.440 kr. Et vigtigt bidrag til praktisk kommunistisk politik – økonomi til vores medier, bogbutikker, løbesedler mm. Målet var sat til 80.000 kr.

APK’s bogbutik i Odense har under indsamlingen haft ekstra åbent. Find os Skibhusvej 100, 5000 Odense C. Se Facebook

 John fra APK i Odense fortæller om deres indsamling.

– Vi har fået en del støttebeløb fra partiets venner og sympatisører på Fyn, det er vi meget glade for. I løbet af indsamlingen holdt vi lørdagsåbent i vores butik med gadesalg, cafe udenfor og opfordring til at få en snak og støtte indsamlingen. Der var fint fremmøde og vi fik et godt beløb samlet ind.

– I slutningen af maj holdt vi fællesspisning, hvor både partimedlemmer og venner deltager. Fællesspisningen finder sted stort set hver måned, hvor vi skiftes til at lave mad og også får vendt hvad der sker i klassekampen. Deltagerne betaler et fast beløb, og overskuddet går til APK/bogbutikken. Denne gang lød der en opfordring til at betale lidt mere og lade overskuddet gå ind i indsamlingen. Det gik rigtig godt og vi fik et fint overskud.

Opfordring til læserne

Vi har en opfordring til KPnets læsere, til venner af Arbejderpartiet Kommunisterne: 

Afsæt et lille beløb til fast månedlig støtte.

Det er meget værdifuldt for os.

Hver en krone vi får ind går til KPnet, til APKs tidsskrift Enhed og Kamp, til trykning af bøger, til løbesedler og til at udvikle vores 3 bogbutikker.

Du kan også bidrage med ideer til netavisen, debatindlæg og med at opfordre andre til at læse KPnet.

Mobilpay 89496 (skriv: støtte)
eller bank 1551-16634271 (skriv støtte)

APK i København besøger SOSUskolen med løbeseddel om Palæstina

Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater