Opfordring fra den palæstinensiske studenterbevægelse i Gaza: Tid til revolutionær optrapning af den globale intifada

En appel fra den palæstinensiske studenterbevægelse i Gazastriben

Til den globale studenterbevægelse om at stoppe den folkemorderiske krig:

Det er tid til en revolutionær optrapning af den globale studenterintifada for Palæstina

Vi skriver denne opfordring fra vores studenterbevægelse i Gazastriben, fra hjertet af det besatte Palæstina, fra under de brutale zionistiske bombardementer, eksplosioner og kløerne på dødens uhyrlige mareridt, der lurer omkring os i hvert et hjørne, hus og gade. Vi rejser det fra fængselsceller, fra under ødelæggelsen og inde fra murbrokkerne for at sende det til vores medstuderende, vores kammerater, brødre og søstre på alle universiteter, skoler og institutter i verden overalt, og vi henvender os til den globale studenterbevægelse, der blev lanceret for at stoppe den folkemorderiske krig, der bliver konstrueret og finansieret af regeringerne i USA, Storbritannien, Tyskland, Holland, Canada, Australien og andre, denne modige studenterbevægelse, der blev født på universiteterne som en integreret del af vores kamp, og som udtrykker samvittigheden hos studerende og folk, der længes efter retfærdighed og frihed.

Vi i Gazastriben ser på jer med stolthed og ære, for I er en revolutionær, kæmpende fortrop og en naturlig og integreret del af vores palæstinensiske befrielsesbevægelse. I er kommet med et rungende, ærligt og klart svar mod de israelske massakrer og dem, der finansierer dem, og har konfronteret virksomhederne i den zionistiske krig med folkemord og etnisk udrensning, som har kostet tusindvis af palæstinensiske studerende i alle aldre livet, herunder hundredvis af kæmpende palæstinensiske studenterkadrer, som er blevet såret og fængslet, foruden vores store tab i form af vores professorers og læreres martyrdød og ødelæggelsen af vores universiteter, institutter og skoler.

I dag opfordrer vi jer, midt i massakrer og belejring, til en ny revolutionær fase med omfattende optrapning og til at hæve tempoet og loftet for jeres kamp og jeres ærefulde holdninger, kvantitativt og kvalitativt, mod de institutioner, virksomheder, og regeringer, der deltager i nedslagtningen af vores børn, vores studerende og vores folk i Rafah, Jabalia, Khan Younis og hele Gazastriben, og mod bosætterbanderne, de zionistiske morderes hære og så videre, der begår deres forbrydelser i lejre, byer og landsbyer på den besatte Vestbred og i Jerusalem.

Vi opfordrer jer til at belejre Det Hvide Hus i Washington og omringe paladserne, hovedkvartererne og ministerierne for de vestlige koloniale regeringer og de zionistiske ambassader samt bygningerne og kontorerne for de virksomheder, der finansierer den zionistiske enhed og bevæbner dens kriminelle hær med alle former for bomber og midler til død og ødelæggelse. Disse kriminelle kolonisymboler repræsenterer de kræfter, der støtter »Israel« i at dræbe os – med dine skattepenge og de penge, der bruges af medskyldige virksomheder, til at ødelægge vores hjem, vores samfund og vores fremtid. Derfor opfordrer vi jer til at blokere dem, indtil den amerikansk-zionistiske aggression mod vores folk i Gazastriben stopper.

Samtidig fornyer vi vores opfordring til undervisere, akademikere og fagforeninger på universiteterne samt kulturelle, akademiske og videnskabelige personligheder om at støtte studenterbevægelserne, indtil de når deres mål.

I dag henvender vi os til gymnasieelever over hele verden for at få dem til at deltage bredt i universitetsstudenternes kampe og aktiviteter ved at organisere demonstrationer, sit-ins og vagter, skrive underskriftsindsamlinger og breve og organisere uddannelsesdage om den palæstinensiske kamp og det palæstinensiske folks mål for befrielse og tilbagevenden. Gymnasier udgør en stærk fæstning og en stor støtte for universitetsstuderende overalt.

Endnu en gang sender vi en særlig hilsen til vores brødre og søstre, de palæstinensiske studerende i diasporaen, og til vores kammerater og kolleger i Students for Justice in Palestine, Samidoun Palestinian Prisoner Solidarity Network, Palestine Action og de akademiske boykot- og frasalgskampagner, og vi hilser alle, der har deltaget og deltager i studenterlejre på alle universiteter, højskoler og skoler.

Pligten og ansvaret for palæstinensiske studerende i Gazastriben og hele det besatte Palæstina er standhaftighed, engagement, modstand, enhed og tilslutning til modstanden og folket, indtil den amerikansk-zionistiske aggression stopper, og besættelsen er besejret og fjernet fra vores land – hele vores land, fra floden til havet.

Længe leve de palæstinensiske studerendes kamp for tilbagevenden og befrielse.

Længe leve den internationale solidaritet

Og sammen vil vi sejre

Sekretariatet for palæstinensiske studenterorganisationer – Gazastriben

29. maj 2024

Oversat fra Samidoun, Palestinian Prisoner Solidarity Network

A call from the Palestinian student movement in Gaza: Time for revolutionary escalation of the global intifada

 


Dette er en artikel fra KPnet. Se flere artikler og følg med på
KPNET.DK – NYHEDER HVOR DER KÆMPES – eller på FACEBOOK
Udgives af APK – Arbejderpartiet Kommunisterne

Ingen resultater